Monday, August 8, 2011

Demam doodle sudah!

Hye! Tora datang lagi! Haha

Adiela sekarang tengah gila buat doodle.. haha.. yela kan adiela baru je reti buat benda alah doodle nie.. haha..

Semalam and hari nie adiela telah menciptakan dua versi doodle.. haha

Jom cekidaout!

Nie doodle ketiga adiela.. keperasanan comel sedikit terserlah disitu ye adik adik.. haha

Nie pulak doodle adiela and boyfie.. (blog boyfie) haha


Okla.. tu je pon sebenanya.. petang nie korang berbuka puasa juadah apa? Meh anta ckit kat rumah adiela boleh? Haha..


K,tata~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

31 Comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

waduh2..cantek bangat..dh pndai pun lukis doodle..zaty pn ngh gila mncuba lukis doodle, tp worse..hihihi

KaoRu said...

cmane nk buat doodle eh?noob skit guna photoshop ne :3

btw,nice! :D

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

kihkih..alaa..doodle yang adiela buat nie doodle picisan je lagi..hehe..yey..nanti bolehla kita tuka2 doodle..hehe..neway,zaty wat doodle pakai ape?

Syahirah Suhaili said...

@KaoRu

hekhek..adiela pon baru je bjinak2 buat doodle..hehe..adiela nak aja..tapi cam complicated cket la nak terang ikot step..kang pening pulak baca..haha :D

Miss S.F.S said...

x reti lukis doodles ;( SOBS SOBS

Syahirah Suhaili said...

@Miss S.F.S

hehe..alaa..jangan la sdeh2 ye..xpe..ada masa nanti,bolehla blaja buat doodle..adiela pon baru je blaja :D

said...

wahh, comel dudel! unik..hheehe.

^__^

aiNa yaZiD said...

wah..! cantek2. Suka tgk. untung pandai buat doddle. da penah cuba. tapi tak jadi. poor aiNa. hehehe.

teha said...

comel laa doddle kapel tuu :)

~Tieha~ said...

waaaa...comey sgt...

eyka yuca mika ツ said...

wahhh ! bole buat utk eyqa ni , hehe

Yanaa said...

wahhh..cute nya...pandai nya diela buat..yanaa sampai sekarang x pandai buat benda nie..uhuu

saya cello191 said...

comey la...suker tgk..^^

Syahirah Suhaili said...

@

hehe..makseh2..masing2 blogger ada rupa doodle tersendiri kan..adiela punye biasa2 je kot :D

Syahirah Suhaili said...

@aiNa yaZiD

hehe..alaa..aina jgn cpat ptus asa keyh..cube lagi..boleh kita tuka2 doodle..tringin nie :D

Syahirah Suhaili said...

@teha

hehe..makseh..adiela try buat doodle exactly macam dia..hehe :D

Syahirah Suhaili said...

@~Tieha~

hehe..makseh dear..biasa2 je kot..baru mencuba :D

Syahirah Suhaili said...

@eyka yuca mika ツ

hehe..eyy,boleh kot kalau nak..hehe..kalau adiela ada banyak masa,nak je adiela bagi doodle free..hehe..tapi doodle biasa2 mcm nie jela yang adiela mampu bagi :D

Syahirah Suhaili said...

@Yanaa

hehe..adiela pon baru je blaja buat yanaa..hehe..yanaa xnak buat ke? boleh kita tuka2 doodle :D

eyka yuca mika ツ said...

takpe , dr eyqa tak reti lgsg . hehe

nurdani said...

eeeiiiii comelnya doodle dia...............!!!

Syahirah Suhaili said...

@eyka yuca mika ツ

hehe..adiela da buat doodle untuk awak ^^

Syahirah Suhaili said...

@nurdani

hehe..makseh2..biasa2 je kot :D

Cik Chokie said...

Cantik lah doodle2 nih.. hehe nape boyfie kak adiela x pakai crmin mata ? hehe.

suke :) thumbs up ! :D Good luck kak adiela

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hekhek..boyfie adiela memang xpakai cmin mata pon kalau diikutkan..nie mesti tengok kat header dia kan? haha..yang tu dia saje je gedik nak pakai cmin mata..cmin mata yg xde degree pon :P

hehe..makseh! :D

Cik Chokie said...

owh.. hehe. serious ke tu boyfie kak adiela ? wewit. hehe semoga bahagia :D huhu. best lah bile 22 ada blog. hihi =)

Mrs. Farhan said...

comelnyeeee. nak doodle jugak, bolehh??

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hekhek..seyez la tu boyfie adiela..hehe..insyaallah..hehe.. :D

Syahirah Suhaili said...

@Mrs. Farhan

hehe..jomla kta trade dudel..nak? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...