Wednesday, August 10, 2011

Doodle SuperFarid..

Bila kau perlu, sebut namaku! Ahahaha.. eyh,eyh.. bukan suroh sebut betul betul nama adiela okey.. kang tak dapat tido malam pulak adiela kalau korang tersebut sebut nama adiela.. ahahahah *perasan*

Nie entry doodle lagi.. doodle untuk si hero farid.. SuperFarid??? Erk..?? adiela da kartunkan farid (ayat kejam giler)

P/S: farid, klo dengan ko, aku bisnes.. aku tak bagi free tau.. ahaha.. gurau2~ haha.. ko kan rajen komen entry aku.. ahaha..

Ngeh.. adiela da mula merepek.. nah farid nah.. doodle SuperFarid ko ^^

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/farid.png

Uit, Sorila kalau tak comel.. haha.. doodle lelaki nie perlu diperbaiki kot.. eksperiment lagi.. eksperiment~

Pssssttt.. tadi korang berbuka juadah apa? ke belum berbuka lagi? haha.. adiela da kenyang da ^^

Okey.. tata~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

26 Comments:

haniey said...

hye diela..tiap2 hari lukis doodle..hehe..dhla cute je..

Far8 budak baik said...

thanks adiela...
seyes kacak kot..
hero pink..hahaha

tgk entry ni dila =)

http://faridbudakbaik.blogspot.com/2011/08/doodle-superfarid-dari-adiela-syahirah.html

eisya said...

eeee !! bestnyaa ..jealous ..LOL

tomatokering :) said...

hahahah sangat comell tpi xmcm farid .. farid tak comel . ekekek

aisya said...

mentang2 nya buka posa awal di kuching nun.. xpa, hari sabtu klak kmk sungkey lg awal dr ktk.. hehe

wahida idris said...

kenapa comel sangat ni? ish

~bUih-bUih ciNta~ said...

eiyt, bahaya ni adiela dh start kartunkan org..hik3

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

grrrr. tak reti buat dudel lelaki ==" tang rambut sure tak jadik =="

Syahirah Suhaili said...

@haniey

hehe..a'ah..sebab da xtau nak update pasal pe dah..hehe..tengkiu :D

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

kacak mcm farid?? erk..?? hehe..welkem2..hehe..gembira hero nie suke :D

Syahirah Suhaili said...

@Solehah_SS97

hehe..insyaallah,nanti kalau ada masa buat doodle lagi..boleh kot..hehe

Syahirah Suhaili said...

@eisya

hehe..alaa..xyahla jelous..hehe :D

Syahirah Suhaili said...

@tomatokering :)

kihkih..makseh..haha..farid xcomel ke? :D

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..jelez x mek pat sungkey awal? haha..sabtu tok tak balit da ka? haha..eleh..aokla,awal ckit jak ba..haha..xmok kalah tok..hehe

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

haha..yeah..adiela dah mula mengganas mengartunkan orang..haha

Syahirah Suhaili said...

@khansyaa' al khairiyah mohd ujang

hekhek..kan..dudel lelaki byk yang komplen xreti sangat buat..adiela buat pon ikut sedap tgn je buat..haha..xreti sangat pon.. :D

Harisya Diary said...

owh, nie keje diela yea.. mentang2lah dapat bukak periuk n senang hati.. lagi senang hati wat doodle yea? report sama mak! hahaha! diela tak syg isya dah.. diela tak wat doodle kat fafa..fafa nak doodle pakai selendang purple + pakai jubah + senyum comel + malu2 cikit + naik skuter + ucap selamt berpuasa n slamt hari raya + muka sebijik macam kmu! muktamad!! HAHAHAHA! gurau ja..

Syahirah Suhaili said...

@Harisya Diary

haha..ui,adiela sayang fafa tau..haha..adiela boleh berbuka awal ckit je dari korang yang kat smenanjung..haha..waiseh,kalaula adiela ada banyak masa,boleh je buat doodle untuk fafa..tp skarang tgh pack la dear..byk sgt yang minta dah..xmenang tangan nie..fafa je la yang tlong adiela buat doodle..haha :D

Harisya Diary said...

bleh..nt muka cam pontianak..hahahaha

YOUsoF said...

Yeah Hero F kita!!! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...