Tuesday, August 9, 2011

Freebies Versi Doodle..

Hikhik.. yo guys.. adiela nak bagi freebies versi doodle nie.. nak tak? Nak tak? Sape nak angkat kaki.. haha.. gurau.. gurau.. 

kalau nak.. boleh sembat rembat je.. curik pon boleh.. yang nie korang boleh curik secara pukal pon takpe.. takde orang nak marah.. kihkih.. jangan pulak korang pergi curik yang bukan free.. kang ade yang kene ketuk.. adiela tak nak bertanggungjawab~

Cuma kalau boleh, kalau korang dah ambik.. tolong tinggal komen boleh? Tak pon like je la.. boleh? Nanti mesti adiela jadi lebeh semangat bagi freebies kat korang ^^


P/S: Klik CTRL+C untuk copy..

Icon Shoutbox


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/blueshout2.png



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/yellowshout2.png



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/purpleshout.png 




Icon Back To Top

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/purpletop.png

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/greentop.png

 http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/pinktop.png



Okey, cukop cukop la tu okey.. nanti adiela bagi lagi.. wiiee~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

15 Comments:

Far8 budak baik said...

wehhh budakk
buat kan aku satuuuu..
aku nk jugakkkk..
nk yg ala2 hero mc header aku..
ehehehe..main2 je..
tapi nk gak..haha

SoLy SoLicious said...

waahh...cun2...diela, boleh buatkan sy doodle muslimah 1?? lawa la doodle diela ni.. teringin nak wat header...doodle sy seksi sgt la..kan bulan pose ni..teheeee

owgdye_1991 said...

cute nyer...hehehe..saya ader try buat..tapi xjadi..sedih.. :( huhu..saya amik satu awk punya yg comel..hhehe..nk blaja la dpd awk buat.boley x?hehe

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

ahaha..fez tyme ni jumpe hero layan doodle..ekeke..yela2,nanti ada free2 time,adiela buatkan doodle ala2 hero untuk ko..haha..ntah jadi ke x doodle hero tu nanti..deyy,plu experiment dulu..haha

Syahirah Suhaili said...

@SoLy SoLicious

hikhik..insyaallah boleh je..nanti adiela ada masa free,adiela buat key..ingatkan la adiela lagi nanti ye :D

Syahirah Suhaili said...

@owgdye_1991

hekhek..amik je dear..memang adiela bagi..hehe..awk try buat pakai pe? photoscape ke photoshop? hehe..stakat aja cket2 boleh kot,tapi adiela nie nak buat tuto buat doodle,xreti lagi..complicated sangat nak explain..kang pening nak baca..haha

Cik Chokie said...

alolo.. comelnya kaka :D suke lah tgk doodle2 kaka nih. hehe

saya suke, saya suke :D comel mcam kak adiela <3

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hekhek..wiieee~ makseh miza..waa~ tharu~ mletop2 da idong..haha :D

apeq chan said...

assalamualaikum..
saya ambil button back to top..
cik adik yg pkai tudung purple tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...