Friday, August 19, 2011

Rendah Diri Ke?

AMARAN: entry kali nie mungkin boleh menyebabkan korang sakit hati ,jiwa bergelora, atau paling tidak, boleh menjengkelkan anda.. sila jangan muntah hijau disini.. kang terbatal puasa korang.. huahua

Psssttt… pssssttt.. korang.. adiela gembira nie tau.. haha.. nak tau kenapa?

Smalam ada sorang blogger nie, nama dia sue.. dia dah buat adiela keperasanan sorang sorang sampai buat adiela berbuka puasa sambel tersengeh sengeh.. hehe.. adiela tak tau la komen tu memang datang dari dia or saja je ada yang nak kena kan adiela.. kan adiela maseh blogger picisan lagi.. apa lah yang ada.. huhu.. rendah diri jap..

Dia tinggal komen apa?

Dia tinggal komen nie.. korang baca sendiri lah.. malu adiela nak cerita.. idong adiela dah mletop letop dah.. kuikui (gedik.. mintak penampor agak nya)


Sila klik untuk tumbesaran yang lebih besar.. supaya jelas korang nak baca kan.. haha.. okey, nak kena penampor lagi satu das..

Terjemahan: Hye adiela.. awak ex poliku juga ke? nice blog saya selalu follow blog awak kalau free kat ofis
xmiz x buka blog awak...hahahha
salam perkenalan =)

Makin semangat adiela nak berblog.. Yiiipppiiieee!!!

Haha.. tu je tujuan entry kali nie kot.. haha.. ye, adiela tau entry nie agak menjengkelkan korang.. adiela memang saja nak bagi korang jelez.. muahaha.. sila gigit jari jari anda sekarang.. eyh, jangan, kan masih puasa..

Haha.. sesunggohnya adiela takde la nak menunjuk okey.. sekadar meluahkan rasa gembira adiela je.. hehe.. and nak ucap terima kasih kat korang yang lain jugak yang sudi baca blog adiela yang tak seberapa nie ^^

P/S: Sue.. makseh bebanyak sebab sudi jadi follower setia blog xbrapa kmk tok.. hekhek.. :D



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

aisya said...

wah, suk ati nya lok.. alhamdulillah, bagus lah ya.. hehe

SoLy SoLicious said...

waahh..peminat tu....heeeee

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..aok ey,alu suk kmk..sakai da jak..haha :D

Syahirah Suhaili said...

@SoLy SoLicious

hekhek..tak sangka ada jugak yang sudi follw blog biasa2 adiela kan..hehe.. :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

haha...ok la tuh ada follower setia;p

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

hehe..yup2..sangat bersyukur..hehe :D

Far8 budak baik said...

adielahh..suka sanagt sampai
tercakap sawak uhhhh..
kita sik mauk padahhh..
hahahaha..
mmg tak pandai update eh??
haha

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

haha..uit farid..apa yang farid cakap tu? haha..pandai nye farid cakap sarawak :D sampai adiela pon kene buka kamus sarawak..haha..kitak xmaok padah apa? haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...