Monday, August 8, 2011

Doodle Buat Eyka..

Heylo korang..

Malam nie adiela terasa cam nak bagi doodle free plak ngan sorang kawan blogger baru adiela nie.. nama dia Eyka..

Tadi dia ada komen doodle adiela.. dia ada gurau (gurau ke? Ye kot) cakap boleh buat untuk dia gak.. hehe.. then, adiela trasa cam nak je bagi doodle ngan dia.. so adiela pon buat la satu untuk dia..

Tadaa~ eyka.. ini doodle untuk awak ^^

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/EyqaZ.png


Hehe.. olrite.. tu je la entry kali nie okey.. korang g la usha usha blog Eyka nie ye :D

P/S: Eyka..adiela bagi url gamba sebab takut awak susah nak copy gamba :)



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

25 Comments:

aisya said...

Cute eh.. polah doodle gik dah kinek tok oo.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..aok..doodle gk dah nektok..dlok background shoutbox..ahaha..nok nama orang cuti ey,gtok la jdi nya :D

Far8 budak baik said...

wehh budak kecik..
doodle kat aku
kau xnk buat kn pulak kn..
grrrr...nk gak!!
hahaha

Cik Chokie said...

wahh untunglah dia kan. hehehe . comel lah. wahh tangan kak adiela dah seni lah. makin giat lah dia. hehe dah masuk dalam doodle :D

congratez kaka adiela. :D

Jieha mohd said...

wahh adiela buat doodle lg :)
comel doodle tu :D ske tgk ^^

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

kihkih..uih..hero pon nak doodle gak ke? haha..layan doodle gak ko nie kan..ngehehe..insyallah..nanti mood aku baek,aku kartunkan la ko sbijik..haha *kejam ayat*

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hehe..tgn adiea dah seni ke? hikhik..alaa..stakat doodle biasa2 camnie je la mampu :D

Syahirah Suhaili said...

@Jieha mohd

hikhik..sekarang kaau bosan je suka buat doodle..hehe..tengkiu jiha :D

Cik Chokie said...

ala bak pepatah melayu cakap. sikit2 lama2 jadi bukit :D hehe. kejap ag tuhh pro lah . heee

haniey said...

wah beznya pndai wat doodle..comel je.. :)

aimie amalina said...

comeynye doodle..wuwuwu..

Syahirah Suhaili said...

@haniey

hehe..tengkiu..xdela pandai sangat pon..yang camnie2 je la adiela pandai..hehe

Syahirah Suhaili said...

@

hehe..tengkiu2..awak buat lagi comel kot :D

Yanaa said...

wahhh...comel2...=D

AnaAnis.MUsliMah said...

Waaahh! Omeiiinyew..jom trade doddle..^^

fAtInA said...

wahh..cantik2!! nnt buat la lagi..saya nak!hehhee

Syahirah Suhaili said...

@AnaAnis.MUsliMah

jom jom trade doodle! excited nie :D

Syahirah Suhaili said...

@fAtInA

hekhek..insyaallah syg..hehe..nanti ada free2,adiela bagi lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...