Friday, August 19, 2011

Segmen Tempek Dan Jelajah Blog..

Yo guys..

Hari nie adiela tak berapa sehat la.. wuwu.. adiela demam, selsema dan sakit tekak.. sedeh.. tapi adiela tetap nak join satu segmen nie.. adiela dah d tag oleh cik aisya.. nama segmen nie “Segmen Tempek Dan Jelajah Blog”.. penganjur segmen nie adalah Cik Temoyo.. hehe.. lama dah adiela tak join segmen or contest kan..



Segmen nie ada syarat syarat simple.. jom cekidout apa syarat dia..

1) Follow blog dan fan page Cik Temoyo [DONE]

2) Tempek banner yang diberi Cik Temoyo [DONE]

3) Nyatakan tujuan: [DONE]

Adiela join segmen nie sebab adiela dah tertarik dengan segmen Cik Temoyo nie.. hehe.. syarat dia pon senang je, so siapa siapa pon boleh join dengan senang hati.. kat dalam entry Cik Temoyo pon ada dia kata yang dia sedeh sebab segmen dia sebelum nie terpaksa dibatalkan, so adiela nak jugak join segmen dia nie supaya dapat tingkatkan semangat dia.. hehe.. tak mao sedeh sedeh.. Walaupon adiela tengah demam, tetap tabahkan hati menaip nie.. haha.. entri before nie semuanya autopost je.. terharu tak Cik Temoyo? Kihkih.. lagi satu, segmen camnie adiela suka join sebab dapat menambah kenalan blogger.. yeay! ^^

4) Tempek link entry kat kotak komen entri Cik Temoyo.. [akan dibuat lepas siap publish]

Adiela nak tag 2 kawan blogger baru adiela:


Segmen nie terhad untuk 100orang terawal je tau.. so korang yang belum join.. jom la cepat cepat join..

Cik Temoyo juga cakap yang dia akan promote 100 bloger nie dalam sticky post dia selama 24 jam.. and dia jugak nak bagi hadiah istimewa kat blogger yang terpilih..
wiiieee~




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

17 Comments:

Tem0yo said...

hihi..thnkzz ekk sbb sudi join n naikkn smangat temoyo blik....gudluck k dear....=)

Syahirah Suhaili said...

@Tem0yo

hehe..no prob dear.. sama2 :D

aisya said...

yah, join juak tek.. hehe.. demam kah? rajin2 mkn ubat, sakit time puasa tok payah ckit...

btw, cmne ktk tuka yg utk scroll kat belah kanan ya jadi kaler2 eh? polah tuto lok.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..aok..tgah demam kmk tok..yalah..demam tok xbez sa tyme posa..slagik dpt btahan posa jak tok..hoho

ai,ada kmk molah tuto ya..hehe..

cantikkan scroll bar..

ain azmi said...

hai adiela. thank you tag :D

Far8 budak baik said...

gudluck k..
demam demam pun
on9 je keje..
ketuk pale kau karang..
hahahaha

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

haha..blogger tegar..haha..deyy,perasan tol..ngee~
tengkiu :D

aiENFiEyQa said...

http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/

Garang tp Cute said...

hi..salam aidilfitri.
saya dtg dari segmen yg sama..
already follow u, jom jelajah di blog sy pula..:))

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

Aida Omar said...

sahabat sy nie pun join segmen nie...sy pun join juga nie tgh terjah :)

mi$$ oZja said...

singgah sini and follow u derr..
datang dari segmen yang sama.
dont forget to follow me back!:)

ain dzaya said...

waaa...ramainyerr member2 ain yang juin segmen nie...byk saingan nieyh....hehehe....gud luck taw untuk semua....selamat berblogging ^^

shida'R said...

salam singgah..shida baru mula menjelajah dr segmen temoyo ;)

maaf jika terlewat ^_^

peace --> shida'R

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...