Friday, August 12, 2011

Doodle untuk Soly..

Hye..

Adiela nak bagi doodle lagi nie.. hehe.. buat sahabat blogger adiela.. soly..

Haritu dia mintak adiela buatkan satu doodle muslimah untuk dia sempena bulan ramadhan.. dia cakap doodle kat header dia seksi sangat.. hehe.. tapi sekarang dia dah ada header baru kot.. cantek.. hehe

Tapi adiela kan dah janji dengan dia haritu.. so adiela nak bagi la dia doodle muslimah nie.. hehe..

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/soly.png


Harap harap soly suke ^^

Tu je la ek.. nanti adiela update lagi :D

Sayang korang!




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

27 Comments:

haniey said...

adila mmg pandai lukis doodle ye?blajar ke dear?tringin nak lukis gak tp xretilah..adiela jo 2 buka posa ngn hani,mai klantan eh?hehe :)

Tentang Kita said...

cantik doodle nie..guna aper wat doodle comel nie?

Syahirah Suhaili said...

@haniey

hikhik..adiela pandai buat stakat yang camnie je..hehe..blaja sendiri je try2 buat doodle nie..hehe..waa~ kalau la boleh kan pg klantan..mesti bez dapat berbuka dgn hani :D

Rozita a.Halim said...

alaaa jelesnye ngan soly..
roro pon nak 1 doodle..emmm =((

Edy Fee said...

eh bagi doodlw jugak ye.hehe baikny hati...:)

ain najwa said...

comelnye doodle tuh:)

anamizu said...

wahhh comelnye doodle!!
cik ana x pandai buat T___T

syerz eyryn said...

pndainye dy wat doodle. .
ryn na jugakk :p
*muke ta malu jer *

SoLy SoLicious said...

waah...suke2... hehehe..nnti pakai yg ni la buat header...heeee

Syahirah Suhaili said...

@Rozita a.Halim

hehe..roro..nanti ada masa,adiela buat banyak2 doodle free okey..hehe.. :D

Syahirah Suhaili said...

@Edy Fee

hehe..waa..makseh..mletop2 da idong adiela :D

Syahirah Suhaili said...

@anamizu

hehe..tengkiu..hehe..cikana try2 la buat..boleh kita trade doodle :D

Syahirah Suhaili said...

@syerz eyryn

hekhek.. tengkiu dear..hehe..nanti kalau adiela banyak masa buat doodle,boleh je :D

Pesona Algebra said...

Awak3 ajar saya buat doodle ni, gila lawa!

Syahirah Suhaili said...

@Pesona Algebra

hekhek..waiseh..tengkiu awak..tharu nie..hehe..adiela nak ajar,tapi camne nak ajar? hehe.. nak buat tuto,tapi mesti complicated..kang pening baca :D

Syahirah Suhaili said...

@nanad

hehe..tengkiu dear..awak buat lagi comel kot :D

merahitujambu said...

waa..comel..nk jugak..=p

YOUsoF said...

Bertuah sungguh yang dapat doodle free ni.. Mesti ternyum lebar..... ;D

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

hekhek..tengkiu..insyaallah..ada masa nanti bolehla adiela buat banyak doodle free :D

Syahirah Suhaili said...

@YOUsoF

hekhek..moga2 diorang suke kan dengan doodle adiela buat nie,wlopun xsehebat mana..haha

Pesona Algebra said...

Huwaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...