Friday, August 26, 2011

Banner!!!

Yo korang..

Waiseh.. ape nie yo yo.. bagi la salam kan.. assalamualaikum korang~ (jawab.. jawab.. jangan tak jawab.. hehe)

Entry nie ada 2 point..

Pertama

Adiela nak bagitau.. adiela sekarang dah ada banner sendiri! Kehkeh.. ape la.. baru buat banner cikai dah kecoh.. hehe.. actually lama dah simpan niat nak buat banner, tapi tak berkesempatan la sblom nie.. tak tahu nak cakap takde masa or dah memang malas.. kuikui

Kalau nak, sila ambil code di sidebar.. tengkiu ^^


So korang kalau nak cilok banner adiela tu, adiela sangat hepi.. haha.. biarpon dijadikan pekasam je kat blog korang.. wiieee~ ntah ada ntah tidak yang nak sematkan banner tu.. pehh.. lantaklah.. janji aku dah ada banner..

Kedua

Point nie ntah pape la kot.. juz nak bagitau semalam adiela dapat jugak makan icecream oreo mcflurry setelah sekian lama mengidam.. teringin nak makan sejak dari pasrah menonggeng dengan “KRUSHER” haritu kot.. adiela pernah buat entry tu SINI..


Punye la lama mengidam kan, kalau orang mengandung, sure ada tanda lahir kot kat baby.. yeke? Tu orang tua tua yang cakap la, ibu mengandung yang tak sempat makan yang di idam, baby akan dapat tanda lahir.. So, para calon bapa bapa sekalian alam, haruslah tunaikan nafsu makan isteri.. hakhak

Okeyh.. tu je la.. tata~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

merahitujambu said...

ngidam bagai eh..salam syawal

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

haha..kan..over la pulak ngidam2 nie..haha..salam syawal jugak :D

saya cello191 said...

rasa nak makan jugak la..=.="

Syahirah Suhaili said...

@saya cello191

hehe..adiela pon rasa nak lagi..haha..jom mkn sama mlm nanti.. :P

Einaz Shah Rizal Thomas said...

huyo teruja masuk blog meriah ni ;D

Syahirah Suhaili said...

@Einaz Shah Rizal Thomas

hekhek..yeke? boleh la datang slalu kan :D

faris said...

maju bis dah blog tok.....hahaha

Hunnym Syot 美智子 said...

heee.. da ngidam dyee.. :)
follow blog ney :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/kuih-cornflakes-bermadu-dan-ikan-bakar.html

Syahirah Suhaili said...

@Hunnym Syot 美智子

hehe..a'ah..ngidam cket je..insyaallah jap lagi adiela g jln2 sana :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...