Thursday, August 25, 2011

Doodle Trade 7..

Actually nie doodle trade yang ke 7.. yang ke 6 adiela tak sempat nak post entry sebab demam tak larat ngadap laptop lama2 hari tu.. adiela just bagi link je kat dia.. hoho..

Okey, doodle trade kali nie dengan Mrs.Farhan pulak.. bloggers yang suka doodle, mesti da kenal dia la kot.. kan? hehe.. ^^

Doodle yang adiela buat untuk mrs.farhan adalah…

Taadaa~

Hehe.. hope Mrs.Farhan suke ^^

P/S: nie maybe doodle trade terakhir adiela buat masa nie.. takpe,nanti ada peluang, adiela buat lagi ye :D



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

6 Comments:

hakamah hamyadi said...

kita xtaula pasal doodle ni...macamana eh

♥ Dea ♥ said...

kck na baju nya... hehe..:)

Syahirah Suhaili said...

@hakamah hamyadi

hehe..doodle nie kira lukisan yang kita buat sendiri la..ekspresi perassan kita sendiri ke or doodle yang kita lukis menyerupai seseorang and etc.. tu apa yang adiela buatla..hehe..doodle trade nie pulak kita tuka2 doodle antara blogger..atas persetujuan 2,2 belah pihak..kita lukis seseorang tu and dia akan lukis kita balik :D

Syahirah Suhaili said...

@♥ Dea ♥

haha..baju raya kali..ehehe.. :D

Mrs. Farhan said...

Wahhh, tenkiu dear. Sangat cantik. Thanxs. =D

Syahirah Suhaili said...

@Mrs. Farhan

wiiee...gembira mrs farhan suka :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...