Friday, August 5, 2011

Doodle Picisan Kaku..

Tadi kan.. dikala panas sedang membahang.. angin sepoi sepoi pun skadar menyampaikan haba.. cahaya terik silau menyilau.. saat ketiak pon basah.. hahaha.. drama sunggoh.. sah takde bakat nak bersastera.. haha.. eyh, point entry nie bukan pasal sastera ke hape..

Cerita dia cenggini.. tadi.. masa adiela tak tau nak buat apa.. adiela pon try la godek godek photoscape.. actually dah lama adiela ada photoscape nie.. tapi stakat tau untuk edit gambar je la.. godek punya godek.. adiela try try je la.. hasil nya..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Taadaa! First doodle adiela.. bhahahaha.. orang len dah lama kot reti buat doodle.. adiela baru je tau buat stakat doodle picisan kaku nie je.. haha.. ahhh.. peduli apa kalau picisan pon kan.. yang penting, hatiku puas.. haha.. deeyy~

Okla.. saja je buat entry nie.. haha.. tata~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

6 Comments:

Ku Azhar said...

comel2!

hmm yg psal spam ku td tu..rasanya kes member2 group yg xberapa fhm psl spam link tp buat2 pandai nk spamkan org xminta admin tlng spamkan..

actually dh ikut peraturan dh setiap ms and xspam link pn..tp xpe la...benda dh jd...hehehe

Syahirah Suhaili said...

@Ku Azhar

owww..aiseh..boleh pulak camtu kan..banyakkan bersabar ye ku azhar :D

Cik Chokie said...

waaa .. ala walaupun first.. tapi jadi :D comel. hehe suke <3

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hikhik..nie doodle first..nampak kaku je kan..haha..yang nie adiela buat pakai photoscape je :D

Cik Chokie said...

but comel lah :D hehe. pandai lah dia pakai photoscape. hehe tgn chokie nih tgk cam bukan tangan seni. hehe so x bape nak jadi ^^"

Syahirah Suhaili said...

@Cik Chokie

hekhek..pakai photoscape snang lagi kot..tapi pakai photoshop lagi free hand..bagi adiela la..hehe..sbb photoscape limit dapat guna bentuk2 asas je..hee..tapi xtaula kalau adiela je yg xhabis discover lagi photoscape tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...