Sunday, August 28, 2011

Mood Raya ^^

Hey guys..

Arini nak update entry ape eh?

Dah hujung bulan puasa nie kebanyakan blogger semua update tentang kemas rumah, buat kuih biskut segala macam, balik kampung and beli barang untuk persediaan raya.. adiela pulak? Kemas rumah ada la sikit sikit je kot.. kuih raya? Semua kuih tunjuk je taon nie.. balik kampong? Eyh, kampung yang tengah bandar nie la kampong adiela.. sedeh nye.. beli barang?? Haaa, part nie yang syok cerita nie.. kehkeh.. ^^

Kan haritu kemain lagi adiela sedih post entry cakap yang mood raya adiela belum datang lagi kan? (bajet org baca je entry adiela kan) okeyh, semalam mood raya adiela baru terasa kot.. haha.. adiela dah ambil kesemua baju raya adiela dari tailor.. pehh.. last minute je baru ambil kan.. lagi? Adiela baru beli kasut raya baru smalam.. wiieee~ haha.. punye la ramai orang membeli belah tyme tyme camnie.. padat je malls.. yela, dah ada baju raya, baru syok nak beli kasut, handbag and sebagai nya kan.. tapi raya taun nie adiela tak beli handbag baru pon.. *sob* sob*..


Nak je post gambar kasut or baju kat cnie.. tapi tak best la kan kalau tak surprise.. hehe.. bagi teaser ckit je la aiyte :D

Actually nak bagitau beli kasut primavera.. haha.. ye, tau la kasut korang lagi retis kan..

Ok.. tata~

P/S: family adiela ada buat open house raya ke4 nanti.. eyy, korang kalau beraya kat kuching, boleh la dtg.. haha



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

11 Comments:

~tyra ~ said...

nak dtg open house :)

nGiau said...

whoaa kasut baru tuu~ :D

saya cello191 said...

beraya sakan nampaknya...^^

Syahirah Suhaili said...

@~tyra ~

haha..kalau sampai,datang lah adek..haha :D

Syahirah Suhaili said...

@nGiau

hekhek..ngee..a'ah..skali staun je beli kasut..haha :D

Syahirah Suhaili said...

@saya cello191

kehkeh..boleh la..xdela beli byk brg baru pon..cket2 je yang mampu..hehe :D

aisya said...

aie, ada gik teaser bah.. haha.. tapi kaler ya kacak eh..

adiela, kenak lately tok kmk xpat masuk blog ktk eh.. baru hari tok dpt..

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..kmk tetarit ngan kaler nya juak mula2 ria..hehe

yalah,welcome page kmk ya mek sa penyebab nya..dah buang dah :D

Marniey said...

mat ari raya jugak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...