Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday :bila tengok budak nie...??


P/S: apa yang korang bermain kat kepala korang bila tengok gambar budak nie? Ntah nape adiela rasa sayu je.. -.-‘





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

14 Comments:

nsdahlia said...

mst nya sedih sbb mommy nya lebih sygkan adiknya.. (yg kat blkg ya)

Aisyah Aina said...

nampak frame gambar belakang tu je XD

Syahirah Suhaili said...

@nsdahlia

haha..syu..sure ka ya adek nya? haha..kmk mula2 pk ya juak bla diat gamba tok..p pasya alu mlelat2 nak d pk mek..p sa sdeh jak diat..tedah jak..

Syahirah Suhaili said...

@Aisyah Aina

kihkih..laaa..nape nampak yang blakang tu je? aiseh..tp btolla,adiela rasa rata2 orang akan lebeh prasan yang frame tu kot..agak2 ada kaitan dengan budak tu ke?

fiq. said...

Rase nak hugs dia :D

cikja said...

huhu,
budak2 banyak yang dipk tapi yang paling best comel giler budak pempuan nie. hehe .

UyaRayza said...

comelnye bdak tue heheheeh..nk anak muke mcm tue ble hehehe

FARAH IZWANI RAMLI said...

budak ni buat muke comel.
erghhhh

Syahirah Suhaili said...

@fiq.

hehe..nak hugs dy ek..nape? mesti rasa mcm sayang je ngan dy an :D

Syahirah Suhaili said...

@cikja

kan..nampak yang dy tengah banyak pk..hehe..tp tetap comel :D

Syahirah Suhaili said...

@UyaRayza

kihkih..kan xlame lagi nak kawen da kan..hehe..nanti bleh la dapat baby comel camtu..wiiee~ :D

Syahirah Suhaili said...

@FARAH IZWANI RAMLI

hehe..comel kan dy..hehe..pose dy comel gak..hehe :D

SHAHIRAH ADIZAN said...

comel je . sedih kot sebab mak dea dah sayang anak lain:)

Syahirah Suhaili said...

@SHAHIRAH ADIZAN

hehe..maybe kot..tp sure ke yang tu mak di? hehe..ke gambar je tu? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...