Wednesday, July 20, 2011

Segmen : Aku couple dengan Saya Budak Nerd

Adiela nak join segmen Umar Faruq pulak kali nie.. haha.. nama segmen nie, “SEGMEN JOM COUPLE!!


Korang kalau nak join,boleh klik header bawah nie k.. cepat cepat sebelum pukul 12 tengah malam nie ^^

Ini couple adiela untuk segmen nie.. nama dia azizi.. nama blog dia pulak “Saya Budak Nerd

Photobucket

Review blog dia plak..

Blog dia kemas.. simple je.. gaya penulisan dia pon sempoi je.. senang nak layan.. hehe
Blog dia adiela selalu jadikan tempat eksperiment.. gagaga.. eksperiment untuk tutorial yang adiela buat.. kalau pape jadi, biar blog dia dulu yang kena.. hahaha.. deyy.. takde la.. jahat tau cengitu.. haha.. adiela selalu buat kat blog dia sebab html blog adiela dah banyak tuka..

Header dia cantek tak? Haha.. cett~ ada unsur unsur puji diri disitu ye adik adik.. header dia pon adiela jadikan tempat bereksperiment.. haha.. tu first time adiela buat header yang ada animation..

Tentang diri dia pulak.. sepanjang adiela dengan dia, dia baek.. nak kata pendiam, takde la sangat kot.. boleh dikatakan banyak cakap la jugak.. hehe..

Lepas baca entry nie, sure korang boleh agak yang si Budak Nerd nie memang boyfie adiela kan? Eyy.. yeke?? Sure? Haha.. ^^




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

6 Comments:

ame elms ! said...

HAHA . ame singgah dari segmen Umar Faruq ! nie , nak wish semoga bahagia dengan pasangan anda ya . HAHA . :)

have a great day ahead ya . and if possible , sampai kan salam ame pada pasangan anda . HAHA .

K O R I E said...

wah. couple ;D
Smoga berbahagia wlaupun hanya segmen smata mta

Syahirah Suhaili said...

@ame elms !

haha..tengkiu tau awak..hehe..adiela dah sampaikan salam ame kat budak nerd tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...