Friday, July 22, 2011

Day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda

Day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda

Tarikh penting hidup adiela..

9/10/90 – Birthday adiela.. tahun nie cantek kot tarikh birthday adiela.. 9/10/11... haha.. cantek x? cantek x? buat tarikh kawen pun cun jugak tuh.. kahkah.. tettt~

31/8/51 - Birthday bapak.. hari kemerdekaan.. senang ingat.. hehe… nak kumpol duit.. nak hadiahkan bapak DSLR.. dah decide dengan kakak kakak and abang adiela.. DSLR yang berharga RM8****++.. untuk bapak tersayang.. tak salah kan.. hehe..

28/8/52 - Birthday mommy.. tarikh nie pon senang ingat sebab kurang 2ari dari bapak.. tahun nie nak celebrate kat mana ek??

26/10/90 – Yang nie birthday seseorang yang special buat adiela.. birthday sayang adiela.. nama dia?? Akhmalia.. haha.. sure korang tak kenal.. adiela tak banyak kot cerita tentang dia dalam blog.. kitorang pon jarang jumpa.. tapi tetap klik sentiasa.. ^^

16/9/91 – Tarikh birthday siapa pulak nie?? Hikhik.. rahsia~ ^^

Okeyh.. actually banyak lagi kot tarikh tarikh penting dalam hidup adiela... tapi malas la nak list banyak banyak kat cnie.. ok,daa~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

7 Comments:

Ku Azhar said...

hehehe..yg rahsia tu cmne tu...hehehe

Syahirah Suhaili said...

@Ku Azhar

hekhek..befday dia kot.. deyy..haha

Nurasyiqin said...

hai diela..senang citer sme hari penting lar..=p..mekacih singgah blog cikin..=)

Syahirah Suhaili said...

@tyra ~

tarikh befday adek pon penting gak.. hehe..sorie kakak xmention dlm entry..tp befday adek,kakak xkan lupe :D

Syahirah Suhaili said...

@Nurasyiqin

ehehehe..btol2..cuma tarikh2 nie extra penting..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...