Sunday, July 24, 2011

Day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan

Day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan

Tempat yang digemari untuk makan??

Emm.. dimana ya.. adiela pon tak sure.. sebab adiela nie suka makan kat mana mana je.. haha

Kalau adiela bagitau nama tempat kat cnie pon, mesti korang tak tau kan.. unless yang tinggal kat Kuching la.. hehe

So adiela bagitau antara tempat yang adiela suka and korang tau la okey..
Adiela suka makan Kenny Rogers Roasters.. haha.. nak kata favorite tu, tak la kot.. tapi mummy suke..



Adiela suka makan kat mcdonald jugak.. Mc Flurry yang slurp.. hehe.. eyh,asyek sebut yang fastfood je..
Makan yang nasi- nasi takde ke?? emm.. adiela suka makan kat Tun Jugah.. bahaha.. and Planet Sambal.. kat cnie semua makanan dia akan datang dengan sambal..


Kalau tringin nak makan Tom Yam.. makan kat Tom Yam Gong best! Pergh~ tom yam dia berapi beb.. tapi sedap.. nyum~ tetap gagah makan walaupon dahi dan ketiak basah.. cett!

Ok dah.. lapa pulak adiela.. nak selongkar dapur la jap lagi.. jom kasi pecah itu dapur~ haha..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

2 Comments:

SHAHIRAH ADIZAN said...

tomyam ? i like tomyam:)

Syahirah Suhaili said...

@SHAHIRAH ADIZAN

hehe..adiela pon suka tomyam..apa lagi yang pedas2..PERGH~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...