Friday, July 29, 2011

Day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda

Day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda

Adiela nie kalau korang bawak makan kat luar, selalu nya adiela akan order dua benda je..

Satu milo peng a.k.a milo sejuk a.k.a milo ice..

Satu lagi nasi goreng.. tak kira ah nasi goreng ayam ke, nasi goreng daging ke or nasi goreng pape je la.. asalkan nasi goreng..

Secara kesimpulan nya, yang dua nie kira kesukaan adiela la kan.. hehe

Kalau dah sampai mood nak mencuba makanan lain je baru adiela akan try la order makanan lain.. hehe
Mesti korang tertanya tanya kan.. adiela tak jemu ke makan benda sama je??
Urmm.. tak kot.. haha.. ntah la, bagi adiela nie je yang simple boleh masuk tekak adiela tanpa banyak songeh.. lagi pon, sedap ape.. ^^

Eyyy.. tetiba jadi lapa la pulak.. jom usha nasi goreng dalam google… haha



Err.. dah dah.. cukup dua je.. makin menjadi jadi lapar nya~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

beluncas ^.^ said...

nc goreng kalo masak sendiri lagy best .. whoaa mmg knea dengan tekak kalo buadd pedas2 .. nyummy !

Cik Ezy said...

nasik goreng sedap!
haha

Syahirah Suhaili said...

@beluncas ^.^

waa~ btol2.. buat pedas2 memang bez..nyumnyum.. :D

Syahirah Suhaili said...

@Cik Ezy

kann..hehe..sedap hingga menjilat jari..tak pon jilat sudu..haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...