Thursday, July 14, 2011

Freebies Icon "Back To Top"..

Haiya.. freebies datang lagi~

Hari nie adiela nak bagi freebies “back to top” untuk korang.. hehe.. memandangkan mood adiela baek je akhir akhir nie… penah ke adiela moody?? Errr..

Okey.. tapi macam tak best je, adiela tak tau camne nak buat html letak kat dalam entry nie.. dia mesti jadi kat blog adiela.. ntah ah.. coding perlu ubah kot.. 

Tapi memandangkan adiela dah leteh, malas nak fikir.. adiela letak je la gambar and URL kat dalam nie k.. hope korang faham.. tak faham, ketuk kang.. haha.. garang tak? Hehe.. takde la.. adiela sayang korang semua.. tak faham, tanya la okey darling~

Actually icon back to top yang adiela buat nie boleh tuka tuka and ada yang membesar masa cursor sentuh.. kalau nak full coding, komen ye.. nanti adiela bagi ^^


MEOW-MEOW

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/catbluetopcopy.png




http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/catorangeupcopy.png



BLACK AND WHITE MOO

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/moo1copy.png




http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/moocopy.png



CUPCAKE

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/cupcakewhiteupcopy.png




http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/cupcakecokletupcopy.png



RABBIT

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/rabbit1top.png




http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/rabbit2up.png


DOMOKUN

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/domo1.png



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/domo2.png



Sesiapa yang nak ambil, boleh je..  nak coding lengkap supaya icon tu dapat tuka tuka kalau disentuh cursor pon boleh, minta je kat adiela olrite.. tinggalkan komen di entry nie ye.. and kalau korang ambil, sekurang kurang nya like la k.. so boleh la adiela nak tengok korang pakai kat blog.. ngee~

Wiieee~ adiela buat lima je.. leteh dah.. nanti adiela bagi freebies lagi okey.. out dulu.. tata~

http://www.smileycodes.info



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

35 Comments:

nurul atikah said...

cntek lah benda nie.. tapi x tau mcm mana nk guna.. hehehe..

aleen aiden said...

yg lembu 2 comel gilak!hu3

Syahirah Suhaili said...

@nurul atikah

hehe.. kalau nak,adiela boleh ajarkan..nanti adiela bagi coding..nurul letak dalam gadget je.. dia akan keluar kat bawah tepi kanan..macam yang adiela punye :D

Syahirah Suhaili said...

@aleen aiden

hehe..makseh..adiela pon suke yang lembu tu :D

Syahirah Suhaili said...

@~♥dieyba_baby♥~

dieyba..hehe..adiela bagi URL tu untuk sesiapa yang dah ada gadget nie..mana tau tringin tuka gambar kan..
bagi yang xde gadget nie pulak,kalau nak coding,adiela boleh bagi..hehe..selalu nya icon back to top yang orang ramai dah ada,yang biasa je,yang adiela buat nie boleh tuka gambar bila disentuh..hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

tu yang dieba xd tu.. cm ne ey adiela nak buat gambar bila di sentuh ??

Syahirah Suhaili said...

@~♥dieyba_baby♥~

hehe..dieyba nak ke? nanti adiela bagi full coding kalau dieyba nak..

~bUih-bUih ciNta~ said...

adiela, zaty nk ambil yg cupcake nye yer..nk tukar baru...hee..tQ!!

ZyniQ said...

SUKA YG MEOW MEOU UP 2 ..comey sgt..
cne nk wat ek?

Syahirah Suhaili said...

@ZyniQ

hehe..nak full coding ke? hehe.. bg gune email? t adiela bagi ok :D

...Minah BluR... said...

comel2 lor semua tuh! buat snri eh

Syahirah Suhaili said...

@...Minah BluR...

hehe..makseh..a'ah..buat sendiri.. :D

youhazreenda said...

dear, your LIKE button is not functioning. same as mine :( cube tengok blog i.

Cik.Tedy said...

wah2..cute nya dielaa...:D

Syahirah Suhaili said...

@youhazreenda

eyh2..betolla..ada error.. like button blog org lain pun camtu ey? ish,geram..nape ek..hurm..

youhazreenda said...

haah.. i tengok kat blog orang lain pn mcm tu jugak la.. i pegi kat link FB bagi tu, i tak faham pe yang nak kene ubah plak. haha tension jugak :D

Syahirah Suhaili said...

@youhazreenda

a'ah..adiela pon dah cuba yang fb sarankan tu..tapi xfaham jugak apa yang dia nak sbenarnya..haha..grrr~

Ira said...

cantiknye freebies2 ni! :)

anis aneesa said...

anis mintak satu icon kt cni..=)

nyza said...

comel! nyza amek satu k. thanx.

Nur Natasha said...

HEHEH Diela nk one eh ^^ cute la button nie ;)

Rabiah Manan said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...