Tuesday, July 12, 2011

Day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini

Day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini 

Apa yang menarik hari nie ek.. tak banyak sangat kot yang jadi arinie..

Dari pagi adiela keluar.. ada dance class.. hari nie adiela sambung belajar belly dance.. penat~ penat~ lepas tu petang adiela g training bowling je.. dua game je pon.. nak main banyak game tadi, tapi masa tak mengizinkan.. so lain masa je la main lagi.. hehe..

Umm.. apa lagi ek.. agak nya korang pun mesti da mula bosan kan dengan rutin harian adiela.. aktiviti masa cuti nie asyik sama je, layan korea, jalan, bowling, dance class.. aiseh.. dah cabaran nie yang dok tanya buat apa hari nie.. adiela tulis je la apa yang adiela buat hari nie.. 

Ermm.. tak tau dah nak tulis apa lagi..

Tunggu entry esok je la.. NEXT!

(adui.. nak je join budak nie lekat sticker kat muka.. cute je.. tapi mesti adiela akan nampak macam mentally retarded.. kan??)





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

UyaRayza said...

comelnye bdak tue hehehe

Syahirah Suhaili said...

@UyaRayza

kan..hehe..anak orang korea kot.. ke anak orang jepun.. hehe..comel~

Far8 budak baik said...

waaaa best gile bljr dance
semua tu..
aku kat rumah tahu
chicken dance je..
hahahaha =p

nnti kita main blowling ehh..
aku agak2 tere jugak..HAHA

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

haha..chicken dance comel ape..haha
eyy,boleh je lau nak celen main bowling..haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...