Sunday, July 10, 2011

Day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda

Day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda

Make up? Adiela xreti sangat kot.. kihkih.. adiela memang suke tengok pompuan girlish.. adiela selalu teringin, tapi kalau adiela make up, tak tahan lama.. adiela jenis sempoi.. so mekup mekup nie jarang la pakai.. pakai bile ade event je la.. keluar jenjalan, paling rajin adiela pon adiela just pakai bedak and eye liner je.. tu pon baru je nak berjinak jinak pakai..

Jom tilik tilik ape yang ada dalam beg mekup adiela.. (kebanyakan nya tak pakai pon)




Revlon CustomEyes Mascara
Mascara nie best la jugak sebab ada 2 Lash Looks in 1.. berus boleh tukar sama ada nak Length & Drama atau Length & Definition.. hehe

Stage Liquid Liner
Eye liner nie adiela pileh yang warna coklat.. adiela suke barang Stage.. tapi harga dia sunggohla saya tidak berkemampuan beli banyak.. haha

The Face Shop Cushion Touch Lip Plumper
Yang nie adiela suka.. buat bibir rasa macam lebeh best.. haha.. adiela pon tak tau nak cakap camne.. korang try la sendiri ek ^^

Fasio International Lipstic
yang nie adiela jarang pakai kot.. kalau terasa nak pakai,adiela pakai la..

Kanebo - Kate Rouge Ex
Yang nie pon adiela jarang pakai.. tapi adiela lagi selalu pakai dari yang fasio punye.. adiela suke sebab dia tak terang sangat or gelap.. provides just the right amount of sheen.. And most importantly, they glide on so SMOOTHLY on the lips! hekhek..

Majolica Majorca Limited Edition Compact Powder
Yang nie alat mekup yang paling adiela sayang kot.. sebab beli dengan duit sendiri.. punye la lama kumpol duit semata mata nak beli yang limited edition nie jugak.. senang jugak kot bagi adiela sebab kalau habis, boleh refills dengan powder foundation dari Shiseido brands.. termasok Majolica Majorca punye la.. erk.. sama la kan.. sebab MM nie brand Shiseido jugak..

The Face Shop Phytogenic Infinite Foundation
Foundation nie memang adiela selalu guna.. simple je and senang.. walaupun beli mula mula tu mahal.. tapi bagi adiela berbaloi sebab boleh pakai untuk masa lama.. banyak~

Za - Blush Vibrate
Yang nie paling adiela jarang pakai.. haha.. pernah ke? Actually, tak pernah pakai lagi kot.. kuang3X..

Emporio Armani Diamonds By Giorgio Armani
Perfume nie adiela suke sangat sangat.. yang nie adiela selalu bawak jenjalan..

Maybeline Make Up Remover
Yang nie macam biasa la.. kalau ada make up, mesti ada remover gak..

Okey.. tu je la keyh.. ada bakat jadi promoter tak? Deyy~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

7 Comments:

Marniey said...

wah, bnyk make-up.. pinjam boleh? :P

Syahirah Suhaili said...

@Marniey

hehe..banyak ke..tapi xsalalu pakai pon..hehe..nak pinjam..bleh je :D

Cik Ezy said...

wah.,. sume best2..

~bUih-bUih ciNta~ said...

hehe, yang besh slalu pakai mascara je..kiki:)

Harisya Diary said...

Adielaaaaa..help meee..haha..

nak tuto macamane nak wat kotak kat post day 8-pergaduhan bla3 tu? kotak yang kat ayat ni..

P/S: I have experienced a roller-coaster of different emotions.. I never intended to irritate anyone.. So bare with me If i don't know some of them ok..emoticon27 There really is no reason to hate me.. I have no problem if people hate me, but it seems a little strange when people hate me for the wrong reasons..

bleh tulung? tulun..tulun..hehe

Syahirah Suhaili said...

@Harisya Diary

bhahaha.. fafa nak tuto blockquote ke? haha.. wokeyh..jap lagi adiela wat aiyte :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...