Thursday, July 7, 2011

Day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?

Day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?

Hari nie adiela juz ternganga je depan laptop dari pagi.. bosan siot kot.. adiela habes kan 90% masa layan crita korea je.. sampai habez 16 episode tau.. haha.. memang layan sampai lebam lah.. lagi 10% masa tu untuk makan.. erk.. mandi?? jangan tanya.. diam diam sudah.. eleh.. macam korang xpenah.. ^^

Then bla dah habes crita tu.. adiela malas nak sambung tengok crita laen plak.. simpan untuk nanti la.. lepas tu maen golek golek je atas katel.. rasa nak termuntah je sebab terlalu bosan.. haha.. adiela jenis yang tak tau duduk diam.. so bila xde keje, mula lah rasa macam nak termuntah.. siyez tak tipu.. -.-'

Ada satu bende je kot yang adiela excited habes harinie.. adiela nak keluar jenjalan malam hari nie.. haha.. ye.. adiela tau bende nie biasa biasa je bagi korang.. hehe.. tapi percaya tak, nie first time keluar malam dengan dia.. hehe.. ngee~

Rasa nak makan aiskrim la pulak.. ehehe.. agak agak, survive lagi tak kalau dapat makan aiskrim malam nie? Hurm.. maseh demam and asthma ckit.. duhh~

Chupp.. chupp.. cukop stakat nie je keyh.. jom ikot adiela jalan jom.. 

Adiela tinggalkan korang dengan lagu nie ye.. macam bez je layan time time camnie.. ada kaitan ke?? err.. tak kot.. layan je la..




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

youhazreenda said...

tu lahh...teringin makan aiskrim gak ni..huhu

Far8 budak baik said...

tak payah nk
golek2 atas katil sangat lahh kn
hahahahha...
wehh korea cite ape??hehe

Syahirah Suhaili said...

@youhazreenda

hekhek..tadi adiela xdapat aiskrim la..hoho..tapi dapat minum kfc krusher..ala2 family aiskrim la kan..duhh..tak sedap langsung~

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

haha..golek2 atas katel aktiviti wajib kot kalau bosan..haha..simptom2 bosan terlampau..haha..tengok crite accidental couple..kehkeh..boleh tahan la..pnah tengok ke? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...