Monday, July 4, 2011

Jom layan cerita free ^^

Woot! Woot!

Adiela ada sesuatu yang baek punyer untuk korang.. haha..
Tak tau la korang dah tau ke tidak pasal benda nie.. tapi seriously adiela baru tau.. haha.. aiseh, ketinggalan betol adiela kan.. hehe

Yang nie berita baek untuk peminat drama atau movie.. trutama yang minat Korean drama and movie la.. hehe..

Adiela nak share satu website yang giler mletop lah.. kat website nie korang bleh tengok crita korea sampai lebam.. yang buat lagi best, kat website nie korang xpayah nak tunggu loading.. kalau kata la korang ade keje ke, then nanti nak sambung tengok balek, boleh trus klik je kat part mana yang korang nak.. xpayah tunggu load.. and yang paling gempak, website nie free tau.. mana nak cari orang bagi benda free wa tanya sama lu.. benda free mesti banyak yang suke kan.. kehkeh.. tmasok adiela..

Mula-mula satu episode tu diorang akan tayangkan iklan ckit.. yela, agak adil la kan sebab korang dapat tengok 60minit satu episode free and lancar.. don’t worry, website nie bukan website haram.. siap ada lesen lagi.. and yang paling membanggakan, website nie company Malaysia yang punye.. So far, this is the only Malaysian website I’ve heard offering free streaming of Korean dramas.. wiiee~

Okeh, tak yah cakap banyak,jom terjah website nie..


Cara-cara:


  • Click je crita apa yang korang nak.. then kat sebelah kiri tu akan load episode episode dia.. click je mana mana episode..

  • Lepas tu diorang akan minta register.. register je la.. tak susah pon..(jangan lupa email and password yang korang pakai ye.. sebab dia akan minta yang tu stiap kali login)


WAALLAA~ dah boleh enjoy tengok crita sampai tak ingat dunia.. muahaha



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

CiK PurpLePinkyPuff said...

CP pun salu terjah maduu nih.. layan MY GIRLFRIEND IS GUMIHO... hikhikhik~~

tolong klik nih yunk:) >>

Tolong dulu komen Entri ni Bah..Terima Kasih:)

nsdahlia said...

jeongmal?!! << eksen mok madah dirik
pandei klaka korea.

kmk tauk website tok, prnah bukak tp sbb x antu gilak nangga drama korea. didnt know x payah tunggu loading. awesome! mun pk broadband pun laju juak ka?

tp mst cerita lamak2 nak? bukan yg tgh on air kat korea kinektok.

Syahirah Suhaili said...

@CiK PurpLePinkyPuff

haha..best ke crite tu? nanti nak tengokla..haha..wolrite..jap lagi adiela terjah situ plak eyh :D

Syahirah Suhaili said...

@nsdahlia

haha..rasanya mun k broadband pun xda lambat kali..sebab nya pakey flash ba..bez website ya..mun boring2 kmk salu kecya jak la akhey2 tok..nak tgh demam,xpat nak on9 glak..p mala mlepak d cya..haha..kmk pun xsure la crita lmk2 ka gney..nya byk ba crita dlm ya..p maybe xda nak tgh on air kat korea yala,mesti lmbt gk nya nak update nak mun nak ya..hehe

cik Beskod said...

kamek bok ketinggalan hehe bok tauk bah haha pernah dgr jak p bok tauk nya ya malaysia pun hahaha.. yeah btw sis thanks share this information hehe... rajin2 terjoh blog kamek hehe :)

Syahirah Suhaili said...

@cik Beskod

hikhik..yalah tek..lbeh kurang jak ta tok bruk2 juak tauk..haha..xpa,da juak k layan ba ow..hehe..wokeyh..mek singgah d blog ktk lok :D

UyaRayza said...

thankz dear hehehe..ok dpt 1 website dh

Syahirah Suhaili said...

@UyaRayza

hekhek..welkem..memang nak share pon..jom layan cte korea sesama :D

aziza esa said...

tenkiuu..azie salu tgk cte kt kimchidramas.net or dramaload or mysoju

Syahirah Suhaili said...

@aziza esa

hehe..sama2..dulu adiela selalu tengok kat mysoju jugak..hehe..then jumpa maaduu.com nie..best..xpayah tunggu load..register email pon sekali je..lepas tu boleh tengok cerita sampai lebam..hekhek.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...