Saturday, July 16, 2011

Day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri

Day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri

Benda paling mahal yang adiela pernah beli dengan duit sendiri adalah laptop kot..

Yang sekarang dah menjadi peneman hari hari saya sejak 3tahun yang lalu.. skema~

Laptop nie adiela beli masa baru masuk semester satu and sekarang adiela dah habes diploma dah..


P/S: Entry kali nie simple je keyh..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

8 Comments:

Ku Azhar said...

Alhamdulillah...hehehe benda yg kta bli dgn duit sndri slalunye kita akn jaga

benda yg pling mahal ku pernah bli sndri is my moto :)

Syahirah Suhaili said...

@Ku Azhar

hehe..betul2..selalu nya benda yang kita beli,kita akan rasa penat lelah kumpol duit,so kita akan jaga sebab sayang..hehe..wah2,mesti ku syg moto ku kan..hehe.. :D

aMira~ said...

benda paling mahal mia beli..rumah kot!haha..just joking..stil xdpt cr ag ap yang mahal yg penah dibeli..

youhazreenda said...

diela, u ade buat tutorial tak pasal buat border keliling post u ni.. yang warna pink ni.. if ade, let me know bleh? i teringin nak pisahkan post dengan sidebar nehh.. huhu thanxx :)

HaNa Hani said...

pergh...beli gune duet sndri kowt
hana neyh pown nak mengharap mak pak jee...bagus la diela neyh
^_^

aisya said...

mun kmk, kereta la.. even kereta kancil 2nd hand yg dah uzur jak rupa.. nasib bait la boleh jalan agik..

Syahirah Suhaili said...

@HaNa Hani

hekhek..alaa..laptop nie xmahal sangat kot..stakat 2600 masa adiela mula2 beli..yang nie pon lama gak adiela kumpol duit..deyy~

Syahirah Suhaili said...

@aisya

aie..makey duit kdirik ya bah..mun kmk,bangga mek aie pat meli keyta k duit dirik..hehe..mun kmk kali ntah bla bok ecerik beli keyta k duit dirik mpun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...