Friday, July 15, 2011

Day 17 - gambar bilik idaman anda

Day 17 - gambar bilik idaman anda

Entry kali nie adiela letak gambar gambar bilik yang adiela idam idam kan je keyh..


Adiela suka bilik camnie.. nampak bersih je.. selesa..




Yang nie pon adiela suka.. hehe.. katil dia purple.. wiiee~






Kalau adiela ada adik.. mesti adiela akan share bilik dengan adek kan.. tapi malang nya, kempunan nak kongsi bilik dengan adek.. sebab takde adek.. hoho.. nak share dengan kakak, diorang semua dah besar besar and taknak share bilik dah -.-‘




Nanti kalau adiela dah kawen.. nak bilik ala ala diraja camnie boleh?? Haha.. mesti bakal suami adiela dah mula pening kalau baca entry ni sekarang kan.. bhahaha..




Yang nie paling convenient kot.. haha.. 2 in 1.. bangun pagi kalau rasa dah lambat nak pergi kerje ke, teros je terjun dalam kolam mandi.. kalau suami malas bangun pagi, tolak je masok kolam.. erkk..?? boleh ke camtu?? bagus kan? ^^


Haha.. tu je la keyh.. nanti banyak gambar, lambat load.. hehe.. tata~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

Cik Ezy said...

gambar bilik yg pertama tu cik ezy suke!!
=)

Syahirah Suhaili said...

@Cik Ezy

hehe..cantik kan bilik tu? hehe..adiela pun suka :D

Feeqachan (afiqah yusof) said...

kawaiii~
nk bilik mcm ni jugak..masuk u nnty nk wat bilik mcm tu agknyee bleh x??haha

Aisyah Aina said...

best gila...tak keluar2 bilik la macam ni :D

Syahirah Suhaili said...

@Feeqachan (afiqah yusof)

hekhek..waiseh..boleh2..buatla bilik camtu ek..kalau adiela punye bilik camtu,memang xkeluar bilik kot..haha

Syahirah Suhaili said...

@Aisyah Aina

haha..btol2..buat semua kerja dlm bilik je..blogging~ haha..

eclipsesweet said...

katil tgh2 swimming pool tu yg paling cool skali.. hehe

aisya said...

kmk suka bilit yang last sekali ya.. haha..

Syahirah Suhaili said...

@eclipsesweet

haha..bagus kan buat bilik camtu..2 in 1..hehe..jimat ruang..haha..tp sure xtauk mana nak letak almari tu semua.. :D

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..bez jak upa nak..xplu nak gago2 da blit mandik gk..haha..toilet pelu la kali..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...