Wednesday, July 20, 2011

Day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?

Day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?

Hari nie adiela pergi poli dari awal awal pagi lagi.. letih letih.. ingat dekat ke poli tu dari rumah?? Jauh tau.. lenguh drive.. tapi bukan adiela yang drive la.. bapak adiela yang drive.. bhahaha.. pergi poli nak minta surat pengesahan tamat diploma..

Then adiela pergi LG.. nak pergi check henpon crystal adiela tu.. ntah apa problem dia.. sampai je kat situ, bila orang tu check hp, semua ok.. ekk? Err.. selalu je kena hal camtu kan.. ada problem, tapi bila nak orang tu check, hp tu ok je.. dia pon tak tau apa problem hp tu.. so tak dapat la nak baiki apa apa.. alang alang adiela dah sampai situ, adiela try la tanya harga battery hp tu.. hari tu ada gak usha harga kat tempat lain.. pergh.. punya la mahal bateri tu sampai RM120.. tapi kat tempat LG tu, harga dia RM40 je.. so adiela terus la order..minggu depan baru boleh dapat kot.. lagipon adiela memang rasa hp tu problem battery je kot.. dah flat~

Lagi apa yang adiela buat hari nie ek??

Umm, balek je rumah, adiela keluar lagi dengan kawan.. jenjalan je la.. sampai petang.. ey ey.. hal semalam lagi best kot kalau nak cerita.. semalam adiela pergi pantai.. wahaha.. jangan jelez.. rindu air pantai :D


( Sunset tu.. )




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

2 Comments:

AZTIQAH said...

mak aii..mhal nya hrga bttry
hp ap tue :)

Syahirah Suhaili said...

@AZTIQAH

kan..mahal sampai rm120..hp LG cystal..tapi harga asal dia rm40 je kalau beli dari agent LG..kedai yang jual mahal tu banyak sangat ambil untung.. -.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...