Monday, July 4, 2011

Day 7 - tiga perangai baek anda

Day 7 - tiga perangai baek anda

Entry nie entri memuji diri sendiri.. or minta dipuji je.. hahaemoticon39
Apa perangai baek adiela emoticon14 ek.. ermm..

Adiela maybe cepat mesra kot dengan orang lain.. kira boleh la tikam adiela kat mana mana golongan orang pon, adiela senang blend dengan diorang.. sebab banyak mulut kot.. haha.. emoticon30 banyak yang nak d bualkan.. tapi bukan gossip okey.. yang tu dengan sesetengah orang je bleh gossip.. ahakz.. tipu la korang kalau cakap tak penah bergossip..

Sempoi boleh jadi perangai baek tak? emoticon32 Haha.. adiela nie jeniz yang sempoi je.. pergi jenjalan pon xde makne nye nak makeup bagai.. adiela pakai slepar jepon je okey..emoticon25hakhak.. baju pon ala kadar je.. adiela xde la nak terlalu sempoi sampai tak terurus dengan diri.. Cuma.. yelah, adiela sempoi je..

Selain tu, adiela nie dalam kategori happy go lucky and carefree emoticon35 la jugak.. siapa siapa yang kenal adiela dalam dunia reality memang tau la kot adiela nie jeniz periang.. memang banyak senyum and ketawa je.. emoticon29 tipula kalau cakap tak penah ade masalah.. tapi adiela memang jeniz carefree.. tak fikir sangat masalah sampai boleh stress.. tapi tetap fikir la jugak.. yela, kalau tak, camne nak selesaikan masalah kan..

P/S: perasan tak dalam entri nie ade banyak emoticon makanan?? haha.. adiela lapar~


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

wahida idris said...

suke kawan dgn adiela tau :)

Youpie Eppy said...

mudah mesra n happy-go-lucky tu baik sgt2..sng dpt kwn.. :)

Syahirah Suhaili said...

@wahida idris

hekhek..makseh..adiela pon suke kawan ngan wahida :D

Syahirah Suhaili said...

@Youpie Eppy

hehe..tu je la kot yang baik adiela..yang len xsure lg..haha..mesra n happy go lucky baik sbb xsusah bergaul.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...