Saturday, June 4, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut: (STATUS: DONE)

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/ 

http://aarrghitsme.blogspot.com/ 


2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan. (STATUS: DONE)

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni: (STATUS: DONE)

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan) (STATUS: DONE)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di: (STATUS: DONE)

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

WALLAAA!!!~


Adiela da ikut semua syarat syarat penganjur.. ngee~
Jom tengok gambar ape yang adiela nak pertaruhkan…

TADAAA~

(ini gamba adiela masa kecik.. adiela rasa nie la senyuman terbesar yang adiela penah buat kot)

 'senyuman saya paling ceria sebab adiela dilimpahi kasih sayang dari mummy and bapak adiela' :D
"Sepenggal senyuman mengukir di bibir.. Sebuah senyuman memperkaya jiwa orang menerimanya, tetapi tidak mempermiskin orang yang memberikannya.. Tuhanku, ini senyumku, sebuah bahasa untuk mensyukuri nikmat-Mu.."

Adiela nak tag tiga sahabat baru adiela:


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

24 Comments:

tyra ~ said...

haha , adek pun tersenyum tadi tengok pix tuu , comey ! btw , gudlak woo ~

Syahirah Suhaili said...

@tyra ~

hekhek..dpat buat org laen tsenyum gak ek..hehe..tengkiu adek! :D

abang.azizi said...

alololo kiut nya lok... :)

zati embong said...

alala comelnya.good luck dik.

abang.azizi said...

kaseh diterima.. hehe..

abang.azizi said...

senyum kdk lam gambar.. nang caey kmk.. :)

Nur Edrina said...

comey .. heee~ ^^
gud luck ye :)

sherra said...

gudluck yee sis! cutee hehe

Syahirah Suhaili said...

@sherra

hekhek..tengkiu..senyuman ikhlas tu sebab happy sangat2 :D

abang.azizi said...

asal ngn ktk ng kmk caey bh.. :)

abang.azizi said...

asal ngn ktk ng kmk caey bh.. :)

Rafi Nilhan said...

wahh ada contest..


anyway, melelat dr grup blogger SWK.. peace :)

Syahirah Suhaili said...

@Rafi Nilhan

hehe..aok..sunshine smile contest..hehe..joinla skali..hehe..hadiah nya bez :D

aisah said...

comelnyerr senyuman tuu^^..hehe..btw,,sya dh follow.. (:

Syahirah Suhaili said...

@aisah

hehe..tengkiu..hehe..i'll follow you back :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...