Tuesday, June 7, 2011

Ohh..seikhlas hatiku ^^


Wwiiieee…

Hari nie adiela nak kasi tunjok hasil kerja adiela 2 hari nie.. hehe.. sbenanya da lama da siap.. tapi saje je xnak kasi tunjok dulu before tuan dia sendiri yang rasmi.. ehehe



So ape benda yang adiela buat??

Adiela try buatkan shoutbox background untuk dua orang kawan blog adiela.. So, ok tak? Hehe.. xkesahla kalau korang nak kata tak cantek.. deyy.. yang penting adiela buat seikhlas hati.. lagipon ni first time adiela buat untuk kawan.. ngee.. hope diorang suke ^^

Tadaa~~~

Ini untuk Dieyba
Tema: Minnie mouse and pink colour.. hehe.. Daa~


Icon

Background



Ini pulak untuk missieka
Tema: love love.. nak yang simple je.. and kekal guna icon dia yang asal.. hehe

Background
http://www.cute-smiley.com
Oklah.. tu je yang adiela nak share.. hekhek.. daa~





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

28 Comments:

Syahirah Suhaili said...

@~♥dieyba_baby♥~

hekhek..wiiee~ adiela pon gembira kalau dieyba suke :D

nurul honey said...

lar..comelnye..nak jugak..buat tok nurul boley tak..ahakz~~

Syahirah Suhaili said...

@nurul honey

haha..boleh jer lau nak..hehe..tapi adiela buat xseterer yang dah otai la..adiela baru nak try2 je :D

Wani said...

wahhhh .
cantik .
kretip .
bagus . huhu

Syahirah Suhaili said...

@Wani

wiiee..tengkiu2..hehe :D

aSiMiRa.aSiM said...

wow..adiela..hebat ny..asim xgeti pun buat..hehe..asim nak shoutbox cam diela tapi xgeti pun..camne eyh diela buat..?hehe,,

Syahirah Suhaili said...

@aSiMiRa.aSiM

ehehe..jom adiela wat untuk asim plak..nak? hehe..tapi adiela wat xcantek sgatla..haha..buat yang termampu je :D

NURAMOY AKA AMOI said...

chantek la adiela..nora nak jugak buat macam 2.tp x reti =)

loves fafa said...

nak jugak..nak jugakkk! tak malu..hahahah

Syahirah Suhaili said...

@NURAMOY AKA AMOI

hehe..makseh nora..hehe..lau nora nak,adiela leh buatkan untuk nora :D

Syahirah Suhaili said...

@puanbee

hekhek..boleh la rajin cket2..adiela tengah cuti..bosan xde wat pape..hehe..tolong la kawan buat bende nie..ehehe

Syahirah Suhaili said...

@loves fafa

hehe..boleh lau fafa nak..hehe..t bgtau adiela fafa nak yang camne ok :D

Cik Mira said...

wahhh rajen nye mengedittt akk pon tak tau nak edit shooutbox tu hheheh

Syahirah Suhaili said...

@Cik Mira

hehe..tengah bosan la kakmira..hehe..sbb tu rajen.. :D

eclipsesweet said...

wah.. cute er... boley buatkan untuk eclipse satu?? hihihi..

Syahirah Suhaili said...

@eclipsesweet

hehe..makseh..hehe..nak ke? boleh je dear :D

Cik.Tedy said...

aduh..lawa ny shoutbox dieyla buat..nk satu..heheh..=D

Syahirah Suhaili said...

@Cik.Tedy

hehe..tengkiu..kalau nak,adiela boleh buatkan..hehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...