Monday, June 13, 2011

Sergeant Keroro Cari Krew Baru..

Okeyh okeyh..

Sambil sambil adiela tengah nak siapkan shoutbox atas permintaan kawan kawan blogger..
Adiela nak rest jap.. sambel tu adiela nak join segmen ‘Sergeant Keroro Cari Krew Baru..

(Header Sarjan Keroro)


Segmen nie Sarjan Keroro yang punye.. dia nak buat bloglist yang bernama keroro crew.. adiela NAK! Haha.. kalau korang nak jugak.. klik SINI.. atau klik banner diatas pon boleh.. hehe
 
Adiela d tag oleh cik fafa.. tapi actually adiela memang da lama da slalu jadi silent reader keroro.. haha.. ooppss.. kantoi sudeh.. adiela suka ikot blog dia dari plan no 195 dia.. pasal couple.. ngeh ngeh.. sangat suke blog keroro.. masok masok je teros rasa kat tempat laen ala ala dunia alien.. kalau dapat masok bloglist dia memang bez la kot.. bangga gitu.. hehe.. so ape tunggu lagi.. jom join.. *sambel imejin UFO nak ambik adiela bawak pergi jaohhh.. WOOOSSHH~~*

Dua sahabat alien yang terbaek adiela:


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

ツCik Ch0kiEツ said...

menarik :) gudluck diela ^-^

sergeant keroro said...

hehe, thanks sudi join!!

yeke?? tak sangka ada jugak silent reader :D

welcome to the club XD

efi inspired said...

GUDLUCK!!
DO follow me back..>_<

Syahirah Suhaili said...

@efi inspired

alaa...ingatkan da lama adiela da follow keroro..hoho..apela adiela nie..pelupe..sori ye sarjan..

p/s: adiela memang suka baca entry keroro..bez..tapi jd silent reader je la..sebab rasa malu lak nak tego2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...