Wednesday, June 29, 2011

LOMO vs Hublot Bigbang Formula1 Limited Edition..

Amaran:  Entri ini mengandungi unsur unsur kejiwangan pada tahap merah.. jika anda seorang yang boleh mual-mual jika membaca sesuatu yang karat sila sediakan ape ape bekas untuk mengeluarkan sebarang bentuk rasa yang meloyakan tekak.. sila jangan teruskan niat menscroll kebawah.. haha.. sebarang kesan atau risiko adalah diatas tanggungan masing masing.. harap maklum.. (punyelah panjang amaran kan..)

Wiwittt~

Hari ini hati adiela manyak suka woo~
Haha.. adiela dapat cincin LOMO dari buah hati.. haha.. okey, maybe hadiah nie kecik je bagi korang and mesti korang tertanye2 nape adiela suke sangat.. tapi sememang nye sangat sangat bermakna kot bagi adiela.. actually, hari tu masa dia maseh lagi kat UTM.. adiela pernah letak status fb “teringin sangat nak sesuatu tu..”.. dia tanye adiela apa bende yang adiela nak tu.. tapi adiela xnak bagitau.. memang dia xpenah tau pon lepas tu.. tapi tadi masa adiela keluar jenjalan dengan dia.. then tetba je dia keluarkan something dari pocket seluar dia.. waaa! Cincin LOMO! Haha.. dari dulu lagi adiela memang minat lomo.. tapi paling paling adiela tringin sangat memiliki barangan accessories LOMO nie.. xkesah la rantai ke, cincin ke, charm bracelet ke.. asalkan LOMO.. haha.. tapi sampai sekarang adiela xtau camne dia bleh tau adiela nak accessories LOMO nie.. sebab adiela pon xpenah lagi bagitau sesiapa.. dia cakap instinct.. hehe.. wiiee~ sayang kamoo! :D

Banyak lagi kot aktiviti hari ini yang sangatlah mengembirakan.. hehe.. malas ah nak bagitau korang.. kang ade plak yang loya-loya tekak.. haha

(jam Hublot Bigbang Formula1 Limited Edition juga merupakan benda baru bagi si dia hari ini)

P/S: hari nie dalam sejarah adiela menjejakkan kaki lagi disekolah lama adiela,TUNAZ.. Wuuu~ semua kenangan datang balek.. rindu zaman tu L



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

8 Comments:

mr pot n mrs lat said...

blogwalking sini sambil bg komenan .
awak ,
nice entry lahh :)
erm ,
kami ada entry baru '2 hari teruss'
mehh lahh singgah :)

Syahirah Suhaili said...

@mr pot n mrs lat

hehe..tengkiu awak.. :D
ok,jap lagi adiela singgah sana pulak..hehe

miss A said...

wow so sweet hehehe...

jaja said...

shomelll nye.. nak jugakkk hekhek :)

Syahirah Suhaili said...

@jaja

hekhek..nak jugak ke..hehe..adiela pon ade satu jek :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...