Sunday, June 12, 2011

Seikhlas hatiku 2..

Ini entry pendek je..
Tmasok hari nie ada tiga shoutbox yang adiela buat..

Jom cekidaot~

Untuk Fafa..
Tema: Bear and pink.. dia cakap sesuai dengan diri dia yang lembut.. ngehngeh.. fafa nak kekalkan icon asal dia.. hehe


Background




Untuk Eclipse..

Tema: Actually dia nak yang simple and love love.. tapi adiela rasa macam kosong kalau letak love je, so adiela tambahkan la birdie kat situ and ada awan.. hehe.. icon dia lak dia nak guna gamba dia sendiri.. hehe


Icon



Background





Untuk Nora..

Tema: Nora kata dia suke sangat ngan cartoon blossom kat dalam powerpuffgirl.. so dia nak adiela buat yang bertemakan blossom.. hehe..


Icon



Background





http://www.cute-smiley.comSekian hasil kerja adiela yang tak seberapa nie..
P/S: Sapa sapa yang nak, boleh je adiela buatkan.. hehe..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

48 Comments:

Luq At Your Words™ said...

mcm mne buat bnda tu..huhu..ajr? hehe

loves fafa said...

cantik kartun blossom..eee, ase nak lenyek jea kartun tu..geram sb comel..hahaha

Syahirah Suhaili said...

@Luq At Your Words™

hehe..boleh je adiela aja..tapi adiela xreti buat tuto.. :D

Syahirah Suhaili said...

@loves fafa

haha..jangan la lenyekkan blossom tu fafa..haha :D

NURAMOY AKA AMOI said...

chantek sgt..adiela nty nora bk email ya..tenet nora mlm nie cm siput pula..x leh bk email..nora suka ..pandai adiela buat =)

kokser kokdam said...

wah3.. kreatif kamoo! kene wat tutor tu.. =D

alyajane said...

wow cute nye hehe awak ...
erm awak gune software ape buat tuh???
berapa harga??? satu icon n background awak buat tuh?

ツCik Ch0kiEツ said...

lawa la <3 cantik sangat2
macam mana buat tok kotak shout tuhh ?? huhu ^-^ teringin gak nak try

Syahirah Suhaili said...

@NURAMOY AKA AMOI

hehe..tengkiu..wokeyh nora..t ade pape bgtau adiela lg keyh :D

Syahirah Suhaili said...

@kokser kokdam

ehehe..adiela xreti lagi nak wat tuto.. :D

Syahirah Suhaili said...

@alyajane

adiela gune photoshop je..hehe..eyy,adiela xletakkan harga pon..hehe..adiela wat seikhlas hati je..alyajane nak ke? :D

Syahirah Suhaili said...

@ツCik Ch0kiEツ

hehe..adiela guna photoshop dear..adiela wat simple2 je..hehe.. tp adiela xreti wat tuto..

Syahirah Suhaili said...

@wahida idris

wahida nak jugak? hehe..boleh je :D

ツCik Ch0kiEツ said...

hehe :D nanti cube2 lah try wat tuto ^-^ teringin . tapi tak pandai lah nak wat cam awk wat T,T

Syahirah Suhaili said...

@ツCik Ch0kiEツ

hehe..olrite dear..nanti adiela try2 k wat tuto..haha..hampeh,kerja adiela cikai je..bleh ke nak tuto..?? :D

alyajane said...

wow hehehe murah nye hati awak hehehe... erm kalau header boleh x?? hehehe ^^

Syahirah Suhaili said...

@alyajane

haha..adiela blom pandai lagi buat header..hehe..baru nak try2 je..blom dpt dikomersialkan..chewah..haha :P

~bUih-bUih ciNta~ said...

chantek...kreatif!!ble nk tlong uatkn 1..ehehe..

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

hehe..tengkiu..hehe..nak adiela tolong buatkan 1 ke? boleh je :D

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

ehehe..malu2 plak..xyah la malu2 :D

ツCik Ch0kiEツ said...

hehe blh-blh :D huhu... lau tlg watkan boleh ke? ^^ *lebih2 pula chokie ni* hehe peace ^^

ツCik Ch0kiEツ said...

huhu.. diela baik sangat-sangat lah :) thank so muchh dear ^-^

Syahirah Suhaili said...

@ツCik Ch0kiEツ

hekhek..welkem dear..kita kan kawan :D

Cik.Tedy said...

mau mau...yanaa mau jugk..hihii..XD

~bUih-bUih ciNta~ said...

syg lebey ar kt kwn blogger cm adiela ney..:))

ツCik Ch0kiEツ said...

hehe ;D happy freindly =D peace

Syahirah Suhaili said...

@Cik.Tedy

hehe..wokey yana..t bgtau adiela yana nak yang camne okey :D

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

wwiiieee~~ gembira nye adiela lau disayang lbeh..ehehe :D

alyajane said...

owh ok2 heheh ... wah hehehe nak juga lah kalau cam tu hehehe sebab geram tgok icon tu comel2 hehehehhe

Syahirah Suhaili said...

@alyajane

hehe..okey..t bgtau adiela nak yang camne ok..hehe..bgtau kat shoutbox or kat cnie pon boleh :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik..comel2 jer semuanye icon tu..

Cik NuRuN said...

waa beshnyee , nanak nanak jugak . teehee ^^

Syahirah Suhaili said...

@Cik NuRuN

hehe..boleh je dear..t bgtau je adiela nak yang camne okey :D

Amy Syaquena said...

wah cantiknya , macam mane nak buat erk leh ajar..

p/s: salam kenal dari SR , singgah dan follow

Syahirah Suhaili said...

@Amy Syaquena

tengkiu follow SR..hehe..adiela leh aja,tp xreti wat tuto lagi.. lau depan2 bleh la aja cket2 kot..hehe..nanti la kalau adiela da pandai wat tuto,adiela buat k..hehe :D

LeEya sWeEtHeArT said...

cantik nye . . tolong lya jugak boleh ? hehehe

shekyn chipsmore said...

cantek nya!!nak jgak bole x??heee:)

Syahirah Suhaili said...

hye leeya n shekyn.. sori, adiela xdapat nak ambik permintaan dlu buat masa sekarang.. tapi korang bleh join segmen adiela ye.. ^^

http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/06/segmen-shoutbox-untuk-diriku.html

tyra ~ said...

bapak comeyy ahh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...