Wednesday, June 22, 2011

Freebies icon shoutbox ^^

Alang-alang adiela dah bagi background ajax shoutbox free kat korang.. adiela bagi jugak la cket icon.. nah~ nah~

Sesiapa yang nak ambil, boleh je..  nak coding lengkap dengan ajax pon boleh, minta je kat adiela olrite.. and kalau korang ambil, sekurang kurang nye tinggal la komen and like.. so boleh la adiela nak tengok korang pakai kat blog.. ngee~

P/S: kalau baek hati boleh la klik-klik nuff adiela tepi nie keyh.. ngeh ngeh --------->>>>>

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/hellokittyicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/iconblossom.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/kaoschikaicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/kittyicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/mouseicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/pricessicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/rilakummaicon.gif


http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/strawberryicon4.gif


NOTE: Kalau nak background shoutbox, boleh ambil di Freebies background ajax shoutbox..

http://www.cute-smiley.com


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

13 Comments:

Hamizah said...

boleh ambil tak??? Cute semuanya..
hehehe...

Syahirah Suhaili said...

@Hamizah

tengkiu..hehe..ofcoz boleh dear :D

Normaizatul Izma said...

da jadi try tengok n kalau sudi follow la skali ye :)

Syahirah Suhaili said...

@Normaizatul Izma

hekhek..oltite..t adiela jenguk blog kamoo dear :D

Byla said...

amik yang atas sekali tau..

Ika said...

adiela ika ambk totu nie ea..thanks..:)

Eika cika said...

nk minta izin ambil dik..bley x??..
tp mcm mne??

Syahirah Suhaili said...

@Ika

hehe..wokeyh iqa..sila2..hehe.. :D

Syahirah Suhaili said...

@Eika cika

hehe..boleh je..ambil la..hehe..nak guna kat mana? icon shoutbox ey? gantikan je url yang adiela bagi tu kat url icon shoutbox yang sedia ada :D

Eika cika said...

mcm mne nk tukar tu??..bley x adik ajar akk..dh wat tp still xbley :(

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?bb10636eabb17d31515d76f9e2588dc4

Syahirah Suhaili said...

@Eika cika
url nie untuk icon..so kalau dah memang ada coding untuk slide shoutbox ke, or ajax shoutbox,boleh la ganti url icon yang sedia ada dengan url icon nie :D

Cik Mar said...

SUPERB <3 kite amek satu tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...