Thursday, June 30, 2011

Day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido

Day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido

Benda yang slalu adiela buat sebelom tido??

Adiela list kan okey..

1- Spray bilik sebab bilik adiela boleh terdapat banyak jeniz, spesis dan ragam penghuni.. eyp.. eyp.. bukan yang pelik pelik ye.. cett! Ini bukan kesah seram.. ini keysah saya dan rakan kongsi iaitu MR.Nyamuk.. hihi

2- Jenguk blog dan pesbuk adiela.. ye la kan.. mesti nak tau pasal perkembangan semasa.. balas teguran kawan kawan di komen dan shoutbox blog.. teguran comment di status pesbuk jugak.. (keporetan dan kebusy body-an juga berlaku disini)

3- Bermeses dengan seorang yang spesel.. ini rutin wajib.. yee.. adiela tau.. jiwang.. alaa.. cket je pon.. xpela kan.. kuikui.. sila jangan muntah hijau disini..

4- Bermesra dan bermanja bersama bantal busuk wangi.. kihkih.. diam diam sudah~

5- Buka kipas angin.. ini wajib kot.. kang kepanasan ditengah malam camne kan.. ahaha.. uik, ini sudah out of topic ke??

Okey.. brenti menaip.. setakat ini sahaja.. ^^



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

18 Comments:

Cik Ezy said...

same la..
sebelom tido msti layan blog or pesbuk.. hihikk

ir yien 9897 said...

eh2 kalau yien

perkara yang pertama
sekali yien buat

ofcouse yg no 5 tue.. :)

bukak kipas dulu lah yunk :) ehehhe

Syahirah Suhaili said...

@Cik Ezy

kihkih..yup2..rutin wajib :D

Kas Sha said...

yg ke-4 tu wajib!HAHA... diam2 sudah ;)

Syahirah Suhaili said...

@ir yien 9897

hekhek..nape? panas ye..hehe..kat kuching nie asyik hujan je 2,3 ari nie..so sjok kot..bleh naik gigil :D

Syahirah Suhaili said...

@Kas Sha

hekhek..yes! ada jugak yang same mcm adiela..hahaha..shhhtt~ rahsia kita..haha..rahsia ke kalau dah termaktub dlm nie..deyy,org xprasan sangat kot~ :P

shedameor said...

sheda suke cabut bulu ketiak sebelom tido. hehe

Syahirah Suhaili said...

@shedameor

hahaha..kalau setiap malam cabut bulu ketiak..kompom xde satu haram pun bulu lagi kat ctu kan..kuikui.. :P

NOOR FATIN said...

kalau saya, akan bersms sampai la tertido. hehe

Syahirah Suhaili said...

@NOOR FATIN

hekhek..bez kan bermesej sampai tertdo..hehe..

shedameor said...

aah, ketiak licin je kak. hehe

Syahirah Suhaili said...

@shedameor

haha..xde harapan langsong bulu nak tumboh kat ctu..haha..amalan yang pembersih..haha..bagos2 :D

aisya said...

bermeses ya nang penting ooo.. haha

AZTIQAH said...

sebelum tido..berangan-angan ap yg ptt..hehe

Syahirah Suhaili said...

@Ku Azhar

haha..btol2..no3 tu bez..t xlena tdo kalau xbuat :D

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..aok ey..ya nang perlu mena ya..haha..xtenang tdo lak :D

Syahirah Suhaili said...

@AZTIQAH

haha..yup..supaya dapat menjana mimpi yang bez..haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...