Wednesday, June 29, 2011

Day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton

Day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton..

Okey.. paling bez.. xtau ar sebab movie bez adiela penah tonton banyak.. xtau mane satu yang paling bez.. tapi all time favourite movie adiela the parent trap kot.. haha.. dulu masa kecik kecik.. sehari mau 3,4 kali dok ulang crita nie.. tahun 1998.. adiela 8taon masa tu..

Alah.. crita nie sure korang pon penah tengok dah kan.. Nampak sangat nipu kalau cakap tak pernah.. dalam Disney pon banyak kali ulang.. hehe.. xpe,adiela cerita cket je la eyh pasal cerita nie..


The Parent Trap nie di lakonkan oleh Dennis Quaid and Natasha Richardson.. diorang bercerai selepas baru je berkahwin dan dikurniakan sepasang anak perempuan kembar.. anak kembar diorang nie pulak terpisah sejak bayi sebab seorang ikut mak dan seorang lagi ikut ayah.. watak anak kembar diorang nie dilakonkan oleh Lindsay Lohan.. ape jadi lepas tu? korang g la tengok crita nie sendiri.. kehkeh..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

aisya said...

kamek suka cerita tok juak eh.. ulang banyak kali pun x boring.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..mena ow..kmk dah kdak apal jak script cta tok..kotan tek eyh :D

♛ Azie Azra ♛ said...

suka gak cite ni. sbnrnye suka semua cite lindsay lohan. hehe :D

Syahirah Suhaili said...

@♛ Azie Azra ♛

hehe..btol2..adiela pon suke..tapi sayang nye skarang dy dah jd teruk..hehe..ekk,tetbe ade gosip artis plak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...