Tuesday, June 21, 2011

Seikhlas hatiku 3.. last one ^.^

Holaa~


Okey.. adiela nak buat sambungan seikhlas hatiku 1 and seikhlas hatiku 2.. ini yang ke 3 dah.. takyah cakap banyak.. korang pun mesti da tau apa benda nie kan.. adiela teruskan je okeyh.. hehe

Jom cekidaout!

Untuk Wahida..
Tema: Hello Kitty.. and disebabkan blog dia warna pink puteh..so adiela buatla warna tu jugak..hehe
Background

Icon


Untuk Zaty..
Tema: Dia nak yang bertemakan princess or barbie.. so adiela buatla tema princess.. warna lak adiela letak purple and yellow sebab nak kontra kan warna tu dengan warna background dia yang hitam..
Background

Icon



Untuk Yanaa..
Tema: Bear rilakkuma.. warna dia adiela letak warna hijau and coklet.. sesuai dengan rilakkuma..
Background

Icon



Untuk Miza..
Tema: Baby princess yang ala ala doodle punya.. hehe.. warna dia pulak pink sebab blog dia pink.. hehe
Background

Icon



Untuk Nurun..
Tema: Butterfly.. hehe.. icon dia nak guna gambar dia sendiri and tambah butterfly wings.. warna pulak dia nak biru and pink.. and letak ‘leave ur footstep here’ kat background dia.. hehe
Background

Icon


Okey.. tu je la yang adiela letak dalam nie k.. lau ada yang adiela xletak, sorie ye sayang.. nanti banyak sangat dah.. ade plak yang ketuk kpala adiela nanti kalau page nie lambat load.. desh~

http://www.cute-smiley.comYang untuk segmen shoutbox untuk diriku tu laen kali adiela upload.. Nie last kot adiela buat seikhlas hatiku nie.. leteh woo.. maybe nanti ada la lagi kot.. ntah..?? hehe.. 


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

Cik.Tedy said...

hehhee..mekaseh byk2 diela..=D

Syahirah Suhaili said...

@Cik.Tedy

hehe..welkem yana..happy buat untuk yana..senang je hati :D

wahida idris said...

adiela, terima kasih :)

Far8 budak baik said...

aku dah ketuk
ple dah kat page ni..
sebab tuk ak takde..
hahahaha =p

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

hahaha.. tu la..sapa soh xminta awal2..haha..xpe,t len kali buat untuk ko.. :D

~bUih-bUih ciNta~ said...

maseyh byk2 taw..hee..jum follow up my cerpen 'luhurnya cintamu'..hee~

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

sama2..hehe..wokeyh..t adiela singgah d blog aiyte :D

pija chocolate said...

sANTekk..tapi ta reti nak buat..klau buat pon tak jadi.. ;(

Syahirah Suhaili said...

@pija chocolate

hehe..alaa..xpe,try and error je..jgn putus asa..mesti boleh punye.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...