Friday, June 24, 2011

SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI

Hola guys..

Adiela nak join segmen seorang rakan blogger nie.. "SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI"

Waiseh, adiela dah diajak join segmen nie oleh Cik Amni sendiri.. iaitu tunang amir.. sunggoh terharu.. kehkeh..

Okey.. segmen nie bertujuan untuk memperkenalkan blog Amir Jahari.. alaa.. amir AF9 tu.. sure korang tau kan.. actually amir ada bagitau nak mula bergiat aktif blogging.. so jomla kita ramai-ramai support dia okey.. bak kata Cik Amni.. kalau bukan blogger support blogger,sapa lagi kan? Hehe

Syarat segmen nie simple je.. boleh rujuk di entry Cik Amni kat SINI..

Tentang amir nie.. seperti yang korang tau kan,dia seorang plaja AF yang tersingkir.. tapi perjuangan dia tak terhenti disitu je tau.. buktinya sekarang dia dah rasmi menjadi artis recording Aizat Amdan dalam Kasi Gegar Entertainment.. Apa apa berita terkini dia korang boleh baca dari blog dia sendiri iaitu.. amirjahari.blogspot.com..

Blog dia bez,kita boleh tau perkembangan semasa dia, kalau setakat di facebook, twitter or yang lain lain kita boleh tau sikit sikit je pasal artis sikit nie.. so,blog amir nie special la bagi adiela sebab dia boleh berhubung terus kepada peminat.. hehe.. itulah istimewa nya dunia blog kan.. hehe

Ini serba sedikit biodata beliau yang adiela curi dari google.. kehkeh

Nama penuh: MOHAMAD AMIRULLAH BIN. JAHARI
Nama Timangan: Amir
Umur: 18 Tahun
Tarikh lahir: 31 Mei 1992
Tempat lahir: Kuching, Sarawak
Berat/tinggi: 70 kg/163 cm
Pendidikan: SPM
Pekerjaan: Pelajar Diploma (jurusan muzik ASWARA) & Pemuzik Jalanan
Hobi: Main gitar, menyanyi, baru minat bina badan

AMIR
Berasal dari Kuching, Sarawak.. Pelajar semester 2 Diploma Muzik di Aswara.. Anak keempat daripada enam beradik.. Kerja sambilan sebagai pemuzik jalanan Di Kuching selalu bermain di Waterfront Kuching dan di Kuala Lumpur pula di Jalan Alor, Bukit Bintang.. Main gitar sejak umur 13 tahun.. Suka menyuarakan pendapat dan gemar bercakap mengenai muzik Fanatik muzik kerana dunianya adalah muzik..

Okey.. adiela dah jadi macam stalker pulak dah.. haha.. oklah.. lastly adiela nak tag tiga rakan blogger iaitu Cik Aisya, Encik azizi dan Cik hana.. ^^




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

tyra ~ said...

kuching jugakk :p

Syahirah Suhaili said...

@tyra ~

haha..a'ah..kuching jugak :P

Amni said...

thanks dear.... penyertaan kitak telah diterimak.. minggu depan tunggu resultnya k... ari selasa... hikss....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...