Tuesday, June 14, 2011

Segmen shoutbox untuk diriku..


Yo guys..

Adiela nak bagitau, adila da tak ambil lagi permintaan untuk buat shoutbox buat masa sekarang kot.. sebab dah terlalu ramai.. adiela pon xde yang bantu buat, so kene ambil masa yang lama la siapkan semua tu.. hoho.. sori ye sayang~

And memandangkan maseh ada jugak dua tiga orang yang nak adiela tolong buatkan shoutbox diorang.. so, adiela nak buat ala ala segmen la kali nie.. ok? Ecece.. nak jugak cakap segmen kan.. haha.. adiela malu nak buat segmen sbenanya.. rasa blog adiela nie blom layak kot nak buat segmen.. haha.. kalau ini pon boleh dikatakan segmen, ini la first segmen blog ‘thelittlenote’ adiela nie.. ehehe..

Ini segmen untuk sesiapa yang berminat nak adiela tolong buatkan shoutbox ok.. Tiga orang yang pertama sahaja ye..

Syarat-syarat..
  • Jadila sahabat blog adiela ye.. hehe.. *tiada paksaan*
  • Buat entri.. bertajuk ‘shoutbox untuk diriku’.. letak gamba diatas dalam entri.. link ke entri nie or blog adiela.. 
  • tinggal link korang kat komen.. trus bgtau korang nak gamba yang macam mana okey..


Itu saja.. buat entry cenonet saja pon da cukup.. nak mengarang karangan pon boleh.. haha.. adiela xkesah..

http://www.cute-smiley.comTiga orang yang pertama saja ye.. xdapat banyak banyak, pengsan la adiela nanti.. haha.. insyaallah,nanti adiela akan buat lagi.. hehe.. 


NOTE: Adiela akan mula buat shoutbox korang dari 18.06.11 (sabtu) nie kot.. ada tiga hari lagi.. sebab permintaan sekarang nie maseh banyak.. K, tata~




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

19 Comments:

shekyn chipsmore said...

cam new nak copy gmbaq uh dek ooii^^

Syahirah Suhaili said...

@shekyn chipsmore

oww..adiela lupe nak bgtau..haha..highlight kan gamba tu,tekan 'ctrl+C' serentak, then paste je.. ^^

LeEya sWeEtHeArT said...

lya dah join !
lya nak gamba hello kitty . . kalau takde pown adiela buat kan yang alala cute gitu . . hehehe . . banyak songeh kan lya nie . . tapi mesty pink hitam or purple hitam k . .

http://leeyasweetheart.blogspot.com/2011/06/segmen-shoutbox-untuk-diriku.html

αкмα нαℓεε∂α said...

http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/shoutbox-untuk-diriku.html

tengok jum =)
akma join ^^

Syahirah Suhaili said...

@LeEya sWeEtHeArT

wokeyh..adiela akan buat shoutbox hello kitty untuk leeya nanti :D

Syahirah Suhaili said...

@αкмα нαℓεε∂α

tengkiu join akma..nanti bgtau adiela akma nak shoutbox yang camne okey.. :D

αкмα нαℓεε∂α said...

ngee akma nak shoutbox gambar kaos chika yang warne pink =)
muley en?en?

αкмα нαℓεε∂α said...

akma nak soutbox gambar kaos chika yang warne pink.yang somel2 gitu =)
muley en?en?

~bUih-bUih ciNta~ said...

alaaa...shiannye kt adiela..xyah terburu2 keyh,take tyme:)

Syahirah Suhaili said...

@αкмα нαℓεε∂α

akma..kaos chika nie ape ek..haha..yang kartun bulat2 tu ke? hehe

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

hehe..tengkiu buih-buih cinta..senang hati adiela dengar ^^

αкмα нαℓεε∂α said...

hehe.yups.cartoon yang bulat-bulat tu.hehe.somel kan dye?

Syahirah Suhaili said...

@αкмα нαℓεε∂α

hehe..comel2..hehe..okey2..t adiela coba buat k dear :D

loves fafa said...

yeaa!! fafa dah dapat dah..yeaaaaa!!! dila syg fafa.. hahahaha

Syahirah Suhaili said...

@loves fafa

haha..yela2..adiela memang sayang fafa..hahaha :D

ArxarNadhirah said...

waa creative nye adiela ni :)

Syahirah Suhaili said...

@ArxarNadhirah

hehe..tengkiu dear..xdela creative mane pon..biase2 je..stakat tolong kawan boleh la..hehe :D

tyra ~ said...

sesekali ,ku rasa teringin ~ huu~ , err ,adek nak boleh ?? hehe ..

LeEya sWeEtHeArT said...

hehehe . . nie email lya . .
lya_7684@yahoo.com . .
terima aksih adiela . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...