Wednesday, June 22, 2011

Freebies background ajax shoutbox ^^

Memandangkan adiela da tak buat background shoutbox dengan free lagi dah.. So adiela nak buat benda nie la.. freebies background ajax shoutbox untuk you guys okeyh..

Sesiapa yang nak ambil, boleh je..  nak coding lengkap dengan ajax pon boleh, minta je kat adiela olrite.. and kalau korang ambil, sekurang kurang nye tinggal la komen and like.. so boleh la adiela nak tengok korang pakai kat blog.. ngee~

P/S: kalau baek hati boleh la klik-klik nuff adiela tepi nie keyh.. ngehngeh --------->>>>>>>>>>>>>

http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freebabyprincessBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freebearBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freebirdieBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freebutterflyBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freefloweryBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/kaoschikaBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freekittyBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freeminnieBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freepowerpuffgirlBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freeprincessBG.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/freerilakuma.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/hellofree2.gif



http://i1192.photobucket.com/albums/aa338/adilasyahirahawangsuhaili/lovelyfreeBG.gif


NOTE: Kalau nak Icon shoutbox, boleh ambil di Freebies icon shoutbox..


http://www.cute-smiley.com


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

34 Comments:

AteyN said...

Follow u, follow me backkkk

-✿Ayu✿- said...

diela...nk full coding ajax leh...hehehe:p

Syahirah Suhaili said...

@-✿Ayu✿-

boleh je..hehe.. bagi email ngan adiela keyh and bgtau nak yang mana.. t adiela anta dlm email :D

Axieana Yumi Life said...

ley x nk full coding for bground freebie shoutbox nie

Syahirah Suhaili said...

@Axieana Yumi Life

hehe..boleh je dear..t bagi email and bgtau nak yg mana satu keyh..t adiela anta coding :D

Axieana Yumi Life said...

nie email azie:-aries_gurlz1989@yahoo.com

azie nk yg ad bear 2
(^_^)

Axieana Yumi Life said...

apa nama email adiela..coz azie x dpt pun....

Syahirah Suhaili said...

@Axieana Yumi Life

try check dalam junk ke..or spam..kdg2 yahoo nie xbtol sgt..haha

thelittlenote@yahoo.com..

Nuraeyn Najihah said...

kak dila
nk full coding freebies
yang bunga bunga tuh
email: white_liliey98@yahoo.com.my
tpi jrg bukak email
send kat fb lah : nuraien najiehah

Syahirah Suhaili said...

@Nuraeyn Najihah

olrite..jap lagi kakak anta kat inbox fb aiyte..hehe :D

Byla said...

comelnye.. kite ambik yang hello kitty punye tau

Cik Teddy said...

camne nak tukar..xtahu la..

Syahirah Suhaili said...

@Cik Teddy

nak tuka apa dear? background tu ey? kalau nak,nanti adiela bagi coding lengkap.. bagi je email kat cnie okey :D

fAtInA said...

adiela nak yg ke5 tu..yg bunga2..ni fb saya http://www.facebook.com/nfatinaa thanks...

Syahirah Suhaili said...

@fAtInA

fatina nak coding lengkap ke? hehe..ok..nanti adiela sent..adiela dah add kat fb..nanti da app,ingatkan adiela lagi bagi coding tu keyh :D

fAtInA said...

@Syahirah Suhaili
dah app dah...nnt sent lah :)

Ika said...

hye adiela..yey dah blh uat..thanks ye 4 ur totu..hehe..:)

Syahirah Suhaili said...

@Ika

hehe..welkem2.. kita kan share2 ilmu :D

Nur Alieya said...

saya nak full coding blh x

Nur Alieya said...

saya nak yang keenam...macama mana nak letak ?ajarkan please

Syahirah Suhaili said...

@Nur Alieya

nak full coding ke? okey,meh add adiela kat page fb nie..

PAGE THELITTLENOTE ^^

Nur Alieya said...

@Syahirah Suhaili
kak adila macam mana nak add?
akak antar kat email nie kat fb
adibcute88@yahoo.com

cherry adk said...

takpaham lah macam mana nak make up blog ni dari awal2 lagi . . langsung takpaham laaa.. . . tolong bole?? tolong aje eh . . suka sangat tengok blog cute neh :D tolong ye

SUFIANA1992 said...

asalamualaikum..nak bagitahu nie cantik freebies2 ni shoutbox nie,nak ambik 1 erk

Susan Lolo Bua said...

Adik, akk amek satu yee :)

cantik & cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...