Tuesday, October 25, 2011

Got Tagged!

So, here's the rules :
You must post these rules.Each person must post 11 things about themselves in their journal.Answer the questions that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.Go to their page and tell them HIM/HERNo tag back!No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
Rule yang last tu adiela nak kasi bolos cket.. kuang3x.. leceh kot nak tag reramai.. korang kalau rasa nak buat, diharuskan la hokey.. haha

11 things about me , Adiela Syahirah.

@Actually, adiela blur2 cket nak buat entry nie..nak refresh balik entry lama2, boleh? 

@Haaa... adiela pernah dedahkan 15 fakta tentang adiela.. yang nie je kot jawapan yang betol betol menjawab permintaan soalan.. deyy~ 

@Cerita yang masih menjadi pujaan hati sampai sekarang adalah The Parent Trap..

@Adiela mempunyai beberapa kebiasaan atau habit sebelom tebongkang tido..

@Antara isi kandung beg duit adiela yang "berat".. huahua.. jadi jika sesiapa menyimpan niat nak curi beg duit adiela silalah jangan.. kerana tiada barang berharga.. muahaha

@Harapan adiela kalau korang bagi adiela RM1 juta.. meh bagi RM10 sorang.. insyaallah cukop.. haha

@Jenis jenis orang yang selalu berjaya tarik perhatian adiela..

@Blog adiela mempunyai maksud dan rahsia.. (sekarang umur blog dah 10bulan)

@Adiela nie ada kebiasaan meng'order' beberapa jenis makanan yang setiap kali singgah dimana mana kedai mamak sampai semua kengkawan yang slalu lepak dengan adiela pon tau menu wajib adiela nie.. kuikui

@Antara hobi adiela dimasa lapang a.k.a asalkan ada masa je la..

@Last skali adiela nak bagitau adiela sayang korang.. suka baca blog blog korang sebab kat sini adiela banyak kawan baik walopun sekadar kawan maya.. tsk.. tsk.. tharu jap~ (eyy, fikir2 la kan.. kat blog lagi bez jadi tempat kita bersikap terbuka kot.. sebab kawan kawan pembaca xkan judge kita berdasarkan latar belakang kita kan..)


Question from Hani :

What is you 'nama manja' ?
@ errr.. malu la nak bagitau kat cnie.. hahaha.. skip~

Your hobby ?
@ Bowling.. Doodling.. yang terbaru, Moulding..

Where do you live ?
@ Adiela tinggal kat Kuching Sarawak tanah tumpah darahku.. kehkeh

What type of person you are ?
@ Adiela jenis peramah kot.. haha.. sila jangan muntah ye.. nak tegur, tanya, silalah.. adiela tak makan orang..

which one you like ? Sejarah or Math ?
@ Absolutely math.. walopun agak bebal kat situ.. haha

started bloging ?
@ Awal taon kot.. january..

do you have a boyfriend/girlfriend. what his/her name ?
@ Yes.. nama dia rahsia.. kahkah.. kene bagitau ke kat sini??

Place you want to visit ?
@ PARIS!!!!! pernah mengarang esei panjang SPM tentang paris kat SINI.. 

who are you thinking about right now ?
@ Pak Cik Posmen.. kahkah.. apa kejadah fikir tentang dia pulak sekarang?? yela, ntah bila la nak datang hantar barang adiela nie.. deyy~ lain kali adiela nak minta no hp dia la.. senang kontek :P

Whats on your mind ?
@ Semalam tak cukop tido.. muka dah mengalahkan zombie kampung pisang.. upgrade kepada tahap zoWbie~

Love me or hate me ?
@ Love You babe~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

aisya said...

zowbie??
sama kita mun makan ya.. bnda yg sama jak diorder.. mun mood xbgus bru try bnda lain.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..lauk kitar semula bah..haha..neyda mkn len..malas nak pikey sbenanya..ambik senang,order benda sama jak la..hehe

ciK LyndaWawa said...

ada effiel tower kat Paris ya eh..=]

Syahirah Suhaili said...

@ciK LyndaWawa

haha..aok..diat eiffel alu sa nak berlovey dovey jak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...