Sunday, October 2, 2011

Rasa Masuk Bulan 10?

Korang! Korang!

Apekehal engko nih? Kene sawan ey?

Aigoo.. rindu lah kat blog.. haha.. adiela da beberapa hari nie dah tak post entry baru kan.. hari nie dah masuk 2 haribulan dah pon.. knape? Knape? Adiela pon tak tau.. penyakit M dah mari.. ntah nape malas update.. takde idea la.. adiela lebeh rajin blogwalking ke blog blog korang je.. kadang kadang jadi silent reader..

Nak je adiela post doodle sebagai entry.. tapi macam tak ikhlas la pulak.. haha.. kalau wordless Wednesday tu takpe la jugak.. kan?

Ey korang seronok ke sekarang dah masuk bulan 10? Adiela macam rasa tak best je.. selalu nya setiap taon, bulan 10 la kot bulan paling adiela girang gemirang *ey,wujud ke perkataan tu?* maaf jadi perogol bahasa jap.. asalkan bukan perogol orang sudeh.. haha..Okeh.. stop! kang ada yang kene ban.. yeke? Tak tau.. -.-‘

Hari nie adiela awal pagi lagi dah bangun, tak syok la.. hujan pagi, sejok.. kalau tido sambel golong2 comforter kat kaki heaven kot.. hakhak.. mommy pagi pagi lagi dah seret adiela pegi giant.. ngantuk.. wlopun dah mandi, tapi still mamai mamai je lagi.. tapi okla, boleh tahan hati manyak suka memenohkan troli.. hehe..

Okey.. umm.. dah tak tau nak merepek ape lagi kat sini.. tempek doodle je lah.. huahua ^^
korang rasa pelik tak kat bahagian mata? haha.. adiela cuba2 je kot buat mata tu.. macam tak menjadi jek.. nanti cuba perbaiki lah.. skema semacam je bunyi.. lantaklah~


Nota Kaki: Post nie autopost.. actually adiela taip tengah malam tadi.. tak dapat tido punye pasal.. deyh~





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

44 Comments:

Wyna Nubies said...

As Salam~

owh..dh bulan 10..
ta rasa pun cm dh masuk bulan baru..huhu~
masa dh semakin cepat berlari..

~ FaRaH izzAtY ~ said...

perogol bahasa ? xD

btw, comel giler doodle tuh :D

Harisya Diary said...

hehehe..

nak mengacau niii.. oo, suka cakap kat kipas nk dengar suara robot yea? fafa suka gendang kuali pakai sudu.. kompem org kata ada anak dara duk msak..hahaha

yippiiii, suka bulan 10.. 6hb 10 befday gue... wiii(saje nak tulis.. nak diela bg kek or bear diela tu..haha)

Syahirah Suhaili said...

@Wyna Nubies

kan.. adiela pon macam xcaye je dah masuk bulan 10 dah..

Syahirah Suhaili said...

@~ FaRaH izzAtY ~

kehkeh..perogol bahasa..hehe..ey,makseh..mata dia macam aneh cket kan..haha

Syahirah Suhaili said...

@Harisya Diary

haha..eleh,mesti fafa suka kacau kuali mak masa kecik2 kan..haha..ntah2 skarang masih lagi kot..haha

eyh,yeke befday 6hb? adiela befday 9hb! waaaa...dekat je kan befday kite..best! :D

anamizu said...

dah OKTOBER..
wake me up when SEPTEMBER ends :)
comel gila mata dudel tu! hehe




luv,
cik ana.

cik Beskod said...

wah habis dah bulan 9 owh ahaha..
xlamak gik bulan 11 aduh2 makin neves asa mok jejak kaki kat uitm

tiefazatie said...

kejap je dah nak akhir tahun kan2..

Harisya Diary said...

sudah semestnya fafa dilahirkan 6hb..

ee, tak sngka befdAY KITE NAK DEKAT SAMA... wii

saya cello191 said...

wah,makin comey la doodle~~

aiEz said...

suka tgk doodle tu,cumel..:)

Syahirah Suhaili said...

@anamizu

hekhek..september dah habes,boleh la bangun skrang..hekhek..comel ke? makseh! :D

Syahirah Suhaili said...

@cik Beskod

hehe..boh nebez2..gudluck ah! :D

Syahirah Suhaili said...

@tiefazatie

btol3x..macam semalam je baru tahun baru kan..

Syahirah Suhaili said...

@Harisya Diary

haha..yeay for october babies! haha.. :D

Yanaa said...

diela!!! btul3!!! kite same penyakit M dh semakin menyerang + bizi yg teramat..blog dh tak terjage..hohoo..xD

Yumida said...

pandai nyer wt doodle..comel2 lak 2...

thanks sudi singgah...sy follow sini la yer

Syahirah Suhaili said...

@Yanaa

haha..senasib la kita..hoho..

Umie Artoqiemie said...

kmk rasa oct tok ada rahmat.. kmk mok masuk U keh3..
kmk pun pernah polah gia juak kat kipas... sora robot kluar..

eva said...

mek x suka bulan 10.. coz class mek dah start.. alu tensen kmk polah asmngt ngn study jak haha

aie doodle ktk polah.. suka ngga mata.. glooming! hehe

merahitujambu said...

mata tu nampak unik rasa cm comel jee bila dia pandang..heee

missSenget said...

bulatnye mata dia...!!!

ni da mndi lom ni???

Syahirah Suhaili said...

@Umie Artoqiemie

aieh..mena? hekhek..congrats..nyambong cney lak? hehe

Syahirah Suhaili said...

@eva

haha..bez bah ada ass suma ya..drpd dok cuti jak lmk glak xbez juak..boring..haha

ciK LyndaWawa said...

happy becoming bdaylaa ooow..huhuhu=]

Yui Light said...

Hahaaaaa...kmk pun sama aih malas sikit. Holiday la tek~ lalalalalaa =p

Byk orang nok temu kmk duak pike kmk and adik kmk kembar...hahhahaha xD

Syahirah Suhaili said...

@missSenget

haha..besa sangat kot mata dudel tuh..haha..

mestilah dah mandi..kuang3x..

Syahirah Suhaili said...

@Yui Light

haha..aok eyh,ntah apa nyuroh penyakit M ya berleluasa..

haha..muka tak2 adek tak nang sama..potostet..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sgt happy bila dtgnye bln 10..koz bulan ni bulan anniversarry ktorg.. ^_^

sitihanisahali said...

pandai nye awk buat doodle.saye suke bukan 10 sbb dah nak cuti mid sem.yeyy balik rumah :)

Syahirah Suhaili said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

wiiieee...happy celebration! mesti berbunga2 je hati bulan nie kan :D

Syahirah Suhaili said...

@sitihanisahali

a'ah kan.. kalau rumah dekat senangla balek.. rumah jaoh tak balek la kot..sminggu je cuti kan..hehe..ramai suke bulan 10 nie..hehe..adiela suke jugak..tapi taon nie kureng cket..

YOUsoF said...

Terasa sangat pantas masa berjalan kan.. Sekejap je dah nak sampai hujung 2011..



Hahah samalah suka buat macam tu jugakk masa kecik² dulu. Cuma mata tak sebesar itu la.. ;P

Syahirah Suhaili said...

@YOUsoF

haha..tak buat mata besa2 camtu ke? haha..nape? pedih kot kene angin..hehe :P

[sutera kasih] said...

tragedi oktober :)


ehh, ktk lukis dikpun???kiut ehhh

Syahirah Suhaili said...

@[sutera kasih]

tragedi oktober ow..haha..

aok..hehe..makseh.. :D

Tengku Puteri said...

bila tengok doodle tuh. teringat masa akak kecil dulu, akak pun suka nyanyi depan kipas...hahahaha...

Syahirah Suhaili said...

@Tengku Puteri

haha..kan..keluar suara robot..haha.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...