Monday, October 24, 2011

Seru Pemecah sunyi..

Idea baru! Idea baru! Ku seru nama mu! Datanglah wahai kekaseh.. eyh.. opppss.. tesasul..

Haha.. korang! Rindu! Sori la lama da tak update.. tapi terharu nye la bila ada yang dah dok melambai lambai suruh cepat update.. hikhik.. nape? Rindu entry ey, ke rindu adiela nie? Alaa.. ngaku je la.. haha.. sila jangan muntah hijau disini.. haha.. tapi siyezla.. buat adiela lagi bertambah tambah sayang kat korang nih.. ^^

Actually adiela tak tau la nak update apa.. tapi macam tak syok la kalau lama sangat tinggal blog tak berupdate kan.. kang ada pulak yang unfollow.. ke korang memang dah unfollow? Jangan la majok.. ala mucuk mucuk.. banyak la ko punye mucuk..

Hoi korang! Nape sejak kebelakangan nie korang pon dah lembab update entry?? Kenapa? Why? Korang tau tak yang entry entry korang lah  ramuan kehidupan adiela.. ceyyy.. terharu tak? Haha.. baca blog korang sambil makan keropok.. sambil texting.. sambil belek majalah..(hebat betollah kan.. sebelah mata baca entry korang, sebiji lagi dok tenung mamat encem dalam majalah.. kuang3x).. sambil kaler doodle.. okey, cakap pasal doodle, lama dah adiela tak post doodle kat cnie kan.. hoho.. nah, kasi tempek sebijik..
Awal bulan oktober aritu teringat cik azurin pernah request minta adiela tolong buatkan dia doodle supergirl.. hehe.. so, nah nah.. korang pon boleh ambil.. :D

Eyy.. ok lah korang.. pendek je entry nie.. *pendek ke?? err?* dah lewat dah nie.. eyebag pon dah berat.. ok.. tata~

Nota Kaki: entry nie autopost.. malam tadi type.. btw, lepas nie kalau rajin nak buat entry tag2 lagi.. bez kot jawab2 soalan.. tapi leceh nak tag reramai.. hoho.. tapi kalau pon buat, post esok je ey.. haha.. jimat idea betol.. KE-DE-KUT! haha.. eyp! eyp! babap mulut kang.. entry nie pendek je sebagai pemecah sunyi.. wahaha..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

18 Comments:

Yumida said...

ya la..lamak ktk x update blog..hihi..welcome back

merahitujambu said...

wah super girl gitu..comel pulak...

aisya said...

yeay.. ada entry baru.. haha

tengah imagine mcm ne sebelah mata ke laptop sebelah gik ke majalah.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@Yumida

haha..aok..sminggu lbeh dah xupdate..haha..makseh2! :D

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..cuba try..dapat x gya..haha..bebait tegeliat mata ya..haha.. :D

azurin ramli said...

dielaa,,

hehe.cute gila doodle nie.
sukaaaaaaaaaaaaa :>

thanks tau.supergirl betul diriku ini.kehkehkeh :D

daniel said...

heyy.dila bleh x wt shoutbox mcm awk?

Hanie_Dew said...

supergirl itu sangat comel.

lama betul tak update blog.bizi ke...=)

YOUsoF said...

Semoga 'kekaseh' cepat datang ye.. ;D

Comel la doodle tu, anak wonder gril kan. Jangan babap, nanti siapa nak jawap? hehe

Syahirah Suhaili said...

@azurin ramli

hehe..sama2..superhero sama2 berblog..haha

Syahirah Suhaili said...

@daniel

hey awak..nak shoutbox mcm adiela? boleh2.. jap lg singgah kat blog awk yep :D

Syahirah Suhaili said...

@Hanie_Dew

hehe..tengkiu..a'ah..lama kan adiela x update..sori tau..xdela,bz la sangat kan..hehe..cuma macam tak terupdate je..

Syahirah Suhaili said...

@YOUsoF

haha..'kekaseh' nie kene seru selalu kot..baru rajin update...hehe

a'ah..mesti biasa tengok wondergirl kan..hehe..tp edit ckit bg xsama :D

Syahirah Suhaili said...

@ciK LyndaWawa

rindu! haha..knak xrindu.. lmk xupdate..haha..byk kali da pg blog ktk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...