Wednesday, October 26, 2011

Bawak Muka Tebal..

Hye korang!

Actually adiela nak war warkan cket nie.. kemain macam besar je hal yang nak bagitau kan.. hehe.. adiela nak bagitau yang adiela baru je buat page kat pesbuk untuk blog nie.. ^^

Kehkeh.. actually adiela segan tau nak buat page bagai..  nak bagitau korang nie pon da trasa muka tebal semacam.. huahua.. eyypp, jangan ketawakan tau.. selalunya kita tengok blog otai otai je yang ada page2 nie.. haha.. alaa.. jangan la korang ketawakan adiela pulak ye.. *blushing*

Da lama terniat nak buat page sebenarnya.. tapi segan punye pasal kan.. dari awal berblog sampai semalam tak buat buat.. haha.. last last semalam adiela buat jugak.. tapi page tu bukanla adiela buat sebab saja nak tunjuk tunjuk ke apa.. Cuma yela, bagi memudahkan urusan.. chewah.. haha..

Adiela buat page tu sebab adiela actually tak nak campurkan kehidupan reality a.k.a official pesbuk dengan my other life (blog life).. kehkeh.. pesbuk tu reality la sangat kan.. haha.. semua orang tau banyak penipuan terjadi dalam pesbuk.. muimui.. tapi pesbuk adiela tu btol btol adiela limitkan kawan reality je dalam tu.. so korang yang pernah add adiela kat pesbuk, SORRY sangat sangat kalau ada yang tak terapprove.. hoho.. bukannya adiela cakap korang xrealiti.. TAK! Cuma kawan kat dalam tu semua yang sekeliling adiela.. 

And adiela taknak la kalau latar blakang kehidupan reality sedikit sebanyak mempengaruhi.. macam skema je ayat.. haha.. contohla, korang anak dato ke, anak menteri ke.. ttettt~ menteri2 xleh mention kat cnie.. so xbezla dibeza beza.. kan? kan? dengan ayat lain, adiela cuma nak jaga kesucian korang yang tak tau apa apa tentang siapakah diri ini sebenar... muahaha.. misteri tak? hehe.. korang faham ke? err… faham faham la ye -.-‘

Tujuan utama page tu selain dari kumpol kawan kawan blogger adiela, supaya memudahkan adiela bagi coding2 ke, jawab request2 ke.. sebelom nie agak leceh jugak sebab kene guna email.. nak nak adiela nie yang jenis bekurun tak buka email kan..

Lagi satu, dalam pesbuk adiela tu 100% masa adiela cakap dalam bahasa Sarawak.. so tak semua korang akan faham kan.. hoho.. sebab tu jugak adiela rasa macam useless kalau korang add kat situ.. xdapat info langsung.. haha

So kalau korang terdetik la rasa ingin tau ke.. ahaha.. cukop tersirat tak ayat adiela? Haha.. kalau la korang sudi nak berkawan dengan adiela kat dalam pesbuk.. like la ye :D

Waiseh.. panjang nye explanation adiela knapa buat page tu.. haha.. owh.. owh.. lupa lak, nak like.. like kat box bahagian atas kanan tu ye.. :D





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

18 Comments:

aisya said...

buka mata pagi tek, terus buka laptop lalu terus like.. haha!

merahitujambu said...

nak pergi like......jommm..heheheh..

ciK LyndaWawa said...

berik link nya lok sis...=]hehe..add kmk la kitak..

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

wiiee..tengkiu MIJ.. dah like page MIJ jugak :D

Eyda Dania said...

eyda xpnh fkir pun nk wt page kt fb..hehe..ep2 pun tahniah..da ad page sndri...nk follow gk..hehehe

Syahirah Suhaili said...

@Eyda Dania

hekhek..tu la pasal..actually,adiela segan gak..haha..waa! makseh..follow la ye kalau sudi :D

AinsHa=( said...

blog otai lettew ada panfage at fb..agak kejelesan disitu actly...haha

Syahirah Suhaili said...

@AinsHa=(

bhahaha..tp blog nie bukan blog otai..kahkah..apa tggu lagi..jomla buat page..hekhek :D

Yumida said...

aieeeee...nang ada malu indah...cubit pipi lak....

Amni said...

hee.. rami o urang molah kedak ya nektok.. blog ktk nang dah boleh dah.. femes juak bah.. hihi.. mun blog kmk.. adoheh.. ya nang patut supan.. hihi

Syahirah Suhaili said...

@Yumida

haha..tp nang mena malu aie..ahaha.. :P

Syahirah Suhaili said...

@Amni

haha..blog kmk neyda pemes..haha..apa jak ada ngan blog tok..chewah..haha..mek sa mun tak polah lgk byk org suka..ada kaitan dgn dunia selebriti :D

missSenget said...

wah2..wah2..

siapakah adiela sbnr nya...


tettt~~

Hanie_Dew said...

xpe page tu tak semestinya blogger otai sahaja. kitorg blogger baru je pun dah gatal buat page. hahahahha,

aku ada jue utk translate bahasa s'wak.tp kdg aku pun terfaham sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...