Tuesday, May 10, 2011

Mandi dengan colgate??

Hey all..

Tadi masa adiela tengah syok-syok blogwalking.. tetiba.. TUUPPP! ahh.. sudah.. blackout.. err..

Masa panas-panas mcm nie jugakla kau nak blackout.. deyy~

Eyh2, korang perasan tak sekarang nie kita tengah mengalami kepanasan yang sunggoh dasyat? ke adiela sorang je yang rasa?? Haha


Cerita dunia

Kepanasan luar biasa yang dialami kita sekarang nie disebabkan Ribut Tropika Aere yang berlaku kat utara Filipina time nie.. ini laporan dari jurucakap Jabatan Meteorologi yang cakap la.. ribut nie bawak angin dari barat daya ketempat kita.. menyebabkan udara kita kurang lembab, and kurang hujan..
Tapi.. hal ini dijangka tak akan berlarutan.. alhamdullillah..
NOTE: nak tahu lagi pasal benda nie.. KLIK SINI..  


Cerita adiela

Disebabkan panas, adiela skarang nie suka mandi.. dalam sehari  adiela mandi sampai 3,4 kali.. haha.. abisla.. naikla la bil air bulan nie.. ahaha.. tadi masa adiela mandi, rasa nak letak ubat gigi colgate je satu badan.. biar sejuk.. haha.. ek, boleh ke macam tu? Agak nya apa akan jadi??? Badan putih berkilat tak? Ish..

P/S: korang jangan la pergi buat open burning pulak masa nie okeyh.. and duduk je la diam diam dalam rumah sudah.. dapat sunburn nanti kang, siapa yang susah??

Dayyumm… The zits is all over my face.. This hot climate would be the cause.. Rain soon, or my face will be clutter with acne.. Duhh..




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

aisya said...

serius panas kan.. mcm nak berendam dalam ais je siang2.. huhu

Syahirah Suhaili said...

@aisya
a'ah..hehe..tringat plak ngan iklan sabun protex or dettol yang mandi dgn ais tu..haha.. :D

hawiz said...

mmg panas giler..huhu..

Syahirah Suhaili said...

@hawiz
kalau rumah yang 24hours pasang aircond mesti bez kan..sjuk..tapi xbaek gak..menipiskan lapisan ozon..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...