Tuesday, May 3, 2011

Adiela join contest gambar desktop lappy!

Okay.. ini adalah kali pertama adiela masok contest.. hehe.. actually lama da tringin sangat nak masok contest.. tapi tak berapa nak pandai la pulak.. so knapa adiela masok contest nie? ada 2 sebab... satu, adiela tertarik la dengan contest nie.. simple je.. tak susah pon.. lagipun, suma orang boleh join kan kalau contest macam nie.. ofcoz suma orang ada desktop wallpaper.. kedua, adiela join sebab adiela da d tag oleh Cik hazirah cw.. semangat adiela nak join gak.. hehe

Contest nie dianjurkan oleh Cik gugu.. ayuh ramai-ramai join..


Nie header blog Cik gugu..
Next Cik gugu suroh print screen desktop.. so inilah hasil print screen adiela..heheh


Lepas tu kena crita plak nape pakai gambar nie..
Adiela nie memang suka yang simple..  adiela suka gitar acoustic walaupon adiela tak reti nak main.. hehe.. gambar desktop nie tak serabut sangat.. rasa tenang je adiela tengok.. kat tepi kiri tu lapang je, takde gamba, so lebih memudahkan adiela nampak icon icon kat situ.. menjimatkan beberapa second adiela nak cari icon kot..kehkeh..

Pasal icon pulak, adiela tak letak banyak sangat icon.. yang ada tu just apa yang adiela rasa adiela perlukan dalam gapaian yang cepat lagi tangkas.. kehkeh..  adiela memang slalu guna Microsoft words sebab adiela student lagi.. jadi benda tu ibarat unsur penting gak la dalam lappy adiela.. same goes to COD10.. itu dictionary.. adiela perlu sebab adiela kena buat banyak pembacaan, penulisan.. yang photoshop dengan photoscape tu pon perlu gak kot.. minat.. hehe.. yang lain macam internet icon adiela letak dalam windows taskbar je.. senang..

Okay.. tu je la ek.. hehe

P/S: Cik gugu, maaf ye kalau entry adiela nie tak memenuhi syarat or apa.. nie first time adiela join contest.. sangat tertarik dengan contest anjuran Cik gugu..

Adiela nak tag 2 orang yang bertuah iaitu..
Mr azizi
Miss rosekhoo





Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

12 Comments:

diana said...

semoga berjaya..:)

..gugu.. said...

simple but nice..

tq join ye ;p

Syahirah Suhaili said...

..gugu..
heheh..welkem..adiela support cik gugu punya contest :D

Obat Sakit 2011 said...

good luck yaa...
aku doakan semoga menang

Syahirah Suhaili said...

Obat Sakit 2011..
trima kaseh obat sakit 2011..harap2 menang la kan :D

Rose Johari said...

Thx cez sui Tagged rose..hehe..nnt rose join k. nway...GudLuck utk Adiela :p

FIRDAUS HUSAIN said...

desktop yg sempoi..")

Syahirah Suhaili said...

Firdaus Husain..
hehe..ye,adiela suka yang simple je..hehe :D

shidee said...

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

Syahirah Suhaili said...

Shidee..
hai..tengkiu..hehe..btw,adiela da follow blog shidee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...