Wednesday, May 4, 2011

Contest Blog Paling Cool..

Haloo.. haloo..

Okay.. hari nie adiela nak try join satu lagi contest.. ewah.. contest kali nie adalah contest blog paling cool.. truja adiela nak join contest nie.. hehe nanti singgahla ke blog penganjur iaitu blog Cik eyza ye kalo nak join.. Haha.. actually adiela tak tau gak blog adiela nie cool atau tak.. pape pon.. just sama sama la kita memeriahkan contest nie… ajakla reramai okeyh..



Disebabkan adiela dah d tag oleh Cik rose.. (tengkiu Cik rose coz sudi tag adiela.. hehe..) and yang paling penting syarat dia mudah je.. so apa tunggu lagi.. jom layann.. sila click banner kat atas nie untuk ke blog Cik eyza..

Mula mula skali.. kena follow blog Cik eyza.. yela, supaya senang la nak up 2 date ngan blog dia kan..

Lepas tu..  as always la kan.. buatla satu entry tentang contest nih..

Then.. tinggal jejak link entry korang kat ruang comment entry Cik eyza..

P/S: Cik eyza.. bezla contest nie.. adiela support your contest aiyte.. and harap penyertaan adiela nie d terima okeyh :D

Lastly.. adiela nak tag 5 orang kawan blogger kat cnie iaitu:


Checklist syarat-syarat:
Follow blog Cik eyza..DONE!
Buat entry tentang contest..DONE!
Tag 5 0rang blogger..DONE!
Letak link kat ruang comment Cik eyza..DONE!




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

4 Comments:

Rose Johari said...

Ok, thx cez join gak contest ni.hehe..gudluck utk adiela :p

Nizam Ijam said...

join~~~ gudluck :)

Syahirah Suhaili said...

Nizam Ijam..
hehe..tengkiu..gudluck to you too! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...