Sunday, May 29, 2011

Jiwa seorang perempuan..

Wuhoo~

At last.. tercapai gak niat hati nak ubah blog.. kihkih.. tak banyak kot adiela tuka dari yang sblom nie.. cuma background je.. warna and shoutbox.. shoutbox adiela da tuka yang ajax shoutbox punye.. tapi blom siap lagi neyh.. hokhok..

Orang da mula bosan kot dengan penampilan blog adiela yang before nie.. serba biru.. sekarang serba pink pulak dah..haha.. ye adiela tau ada unsur unsur kejiwangan sebab ada love.. huahua.. xpela kan.. jiwa pompuan.. gagaga
http://www.cute-smiley.com
Cantek tak? Cantek tak? Hekhek..kalau korang cakap tak cantek pun, ada aku keysah?? Haha.. gurau.. hehe.. tak kesah la cantek ke tidak bagi korang.. yang penting adiela da coba buat.. first time yo.. sebab tu maybe serba kekurangan pada korang yang suma dah terer terer..hehe.. yang dah hebat tu, ajar ajarkan la adiela ye.. buat simple camnie pon lambat gak siap.. ape la adiela nie.. tu pon lambat buat.. leteh tau.. semuanya nak buat sendiri.. lebeh memuaskan kot buat sendiri.. hehe.. Deyh deyh.. da bebrapa hari gak adiela tak update blog.. knape? Knape? Errrr… sebab nya adiela pon tak tau.. muahaha..

Sebab akhir akhir nie kemalasan slalu melanda adalah salah satu sebab.. anak dara tak baek malas tau.. jangan malas buat kerja rumah.. ada kaitan ke?? deyy..

Kedua, Kuching asyik hujan je.. guruh kuat.. so tak dapat nak online.. asal adiela nak online je, mesti hujan.. asal hujan, adiela tak dapat nak online (eyh.. bukan sama je ke maksod dia..??)

Yang ketiga, adiela jadi xde mood nak blogwalking sangat sebab butang follow tu macam tenggelam timbol je.. camne nak follow blog yang bez bez kalau butang follow tu tak muncul muncul?? So adiela dapat ziarah rakan rakan je.. adakah ini masalah blogspot?? Ke adiela sorang je yang kene bende nie? Aisehmen..  

http://www.cute-smiley.com
Okey.. cukup cnie je entry yang cenonet sahaja.. sekian.. wasallam~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

18 Comments:

emeera asnary said...

kita same adiela.. mang tmpat saya pown followers x nmpk... lari g ane x tahu.. huhu x(

Adam Narzuan said...

huhuhu..dah chomelpun... macam tua blog ni gak.. hehehe.. Adam gurau jer..keep it up k..blog adam pun tak secomel ni..

Surat Cinta Buat Kekasih

Syahirah Suhaili said...

@emeera asnary

hoho..sama gak ke? hoho..masalah blogspot la nie kot..hehe..arini dah ada balek da followers tu..harap2 stay je la kat ctoo kan :D

Syahirah Suhaili said...

@Adam Narzuan

hekhek..tengkiu adam..hehe..blog adam purple..adiela suka..wiieee~ :D

aisya said...

samala.. follower ya kejap ada.. kejap xda.. geram juak rasa.. cute apa rupa baru blog ktk.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

hehe..yalah..ngek button follow ya..hehe..makseh ey..hehe..mun org laki kali da sakit mata diat blog kmk..haha :D

miss.Addin said...

cantek ! suka blog ni .

nampak comel sweet je .

Syahirah Suhaili said...

@miss.Addin

hekhek..tengkiu sangat2 miss Addin..hehe..adiela edit ikot suka hati je :D

alif haris said...

btw nice blog :D .. suke pink eh ? hehe

Syahirah Suhaili said...

@alif haris

hekhek..tengkiu..boleh dikatakan suke pink la jugak..ehehe..adiela xde satu specific favourite colour..adiela suke yang warna warni..haha :D

NURAMOY AKA AMOI said...

chantek pinky nora suka =) cm anew mau buat shoutmix chantek2 cm 2..

Syahirah Suhaili said...

@NURAMOY AKA AMOI

hekhek..tengkiu nora..hehe..shoutmix tu adiela buat je ikot suke adiela..haha..coding ajax shoutmix tu adiela blaja dari tuto kawan..hehe

e r a a r u s b e r r y said...

hye dielaaa . jom bsahabat . hehe . thanks follow . sy dah follow awk jugakk :D

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

follow mia box pown ta timbul gak bila nak follow grrr geram..nice blog..cumil :)iklan crusor 4-u tuh kacau ek?try tgok sini cara nak buang http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/05/tutorialbuang-iklan-cursor-4-u.html .follow u jugak cute blog!btw jum join group powt stowey blogger kad fb

Syahirah Suhaili said...

@◕‿◕Syasya◕‿◕

a'ah..tp syukurla lately follower box tu da okey..hehe..tengkiu syasya..dah buang da..hehe..blog syasya pon comel.. :D

cik muny said...

hehe . teruskan berblogging smpai lebam tau!

Syahirah Suhaili said...

@cik muny

hekhek..wokeyh cik muny..hehe..fighting! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...