Tuesday, September 13, 2011

Si Kunin..

Hye korang..

Erm.. eyy, nape la dua tiga hari nie macam ada something je yang stuck berlegar legar dalam diri.. tak tahu sama ada dalam fikiran or hati.. erk..? tapi bukan masalah cinta wokeyh.. haha.. saje bagitau awal sebab asal sebut hati je, mesti korang dah anggap masalah cinta.. kan? kan? alah, ngaku je la..

Tapi bukan..

Ermm.. ntahlah.. susah adiela nak bagitau.. dahla bukan satu.. ada dua tiga isu kot.. sampai nak update entry pon macam takde mood sangat je.. nape weh? Nape? eyy, biarla.. tak yah ah nak fikir sangat kan.. buat semak kepala hotak je.. hehe

Adiela nak letak doodle itik nie je la kat entry nie okeyh.. itik kuning yang adiela suka panggil KUNIN.. comel tak? Ngehh~ perasan lebeh.. hehe


P/S: Tetiba pulak rasa nak makan megi masa taip entry nie.. ngee.. nak masak megi la jap lagi.. ngee~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

6 Comments:

aisya said...

kiut eh itik ya.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..makseh..ya keja org tgh boring nendak..hehe

Syahirah Suhaili said...

@syahirooAhmad

hekhek..ye kot.. seharusnya la kan DG baya adiela sbb buat promosi kat blog..kehkeh..gurau~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...