Wednesday, September 7, 2011

Chicken Dance Ramai Ramai..

Heylow..

Sekarang mesti banyak busy packing barang nak balik uni dah kan? And ada yang baru nak masuk campus life.. hehe.. syok nye.. wiiieee~

Adiela pulak maseh menganggo.. kehkeh.. *apa kau fikir bapak kau tauke balak??* Pehh.. abaikan soal kesedehan yang melanda itu..

Adiela nak cerita apa ek dalam entry kali nie.. emm.. nak update cket la aktiviti adiela hari nie..

Well, hari nie adiela banyak habiskan masa main bowling.. errr.. tapi dah lama tak main.. lebeh 6bulan kot tak main.. cepat pancit la.. ingat nak main 6 games.. tapi macam xlarat la pulok.. kuikui..

Geram je 2strike tapi yang ketiga ada tertinggal 1 pin.. eiii… takde chicken dance.. hoho.. banyak kali kot dapat cenggitu..



Lagi update?

Arinie adiela dengan boyfie pergi print gamba kitorang.. 82 keping.. pergh.. bergega tangan nak baya.. haha.. eyy, walopun bukan adiela yang keluar duit.. hakhak.. and beli satu album besar.. nak penohkan album tu sebelom dia balik utm.. ngee~

Ok peeps, more updates later.. daa



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

2 Comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

upload la gmbr sikit, nk tgk..hehe...:)

Syahirah Suhaili said...

@~bUih-bUih ciNta~

kehkeh.. insyaallah nanti adiela ada upload cket ek..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...