Thursday, September 8, 2011

Header Flash!

Selamat hari raya korang!

Haha.. dah terlambat ke nak ucap? Tak kan.. puasa sebulan, adiela nak jugak raya sebulan.. haha.. sebab tu kot adiela dah jarang update blog akhir akhir nie.. haha *alasan semata2*

Entry nie quick update je la keyh.. hope memang betul pendek je la entry nie.. haha.. sebab selalunya bukan main lagi adiela cakap nak taip entry pendek je, bila dah siap, waiseh, panjang giler.. tapi dah taip kan.. nak wat camne.. lantaklah.. post je la… haha

Entry nie nak bagitau kat korang yang adiela ada header baru.. hehe.. syok nye raya.. haha.. header flash nie rakan blogger adiela yang buatkan.. nama dia DD.. dia buat free tau.. haa.. mana nak cari orang bagi free? Hehe.. ^^

Comel je header dia buat..
Yang nie header lama adiela.. tinggal kenangan je la kot pasni.. hehe.. 


Ok, tata..



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

12 Comments:

rara pinkmafia said...

ala kalau bosan2 boleh je pakai header lama kan.

merahitujambu said...

wah sangat cantik...

jom la buat kek untuk sy

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Leeya Hezlin said...

comelnye header baru die.. :)

RasyidHamid said...

FLASH GUA FAIL LAAA...ZZZZZ

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

hehe..makseh..hehe..ok,jap lagi adiela jenguk blog yep :D

Syahirah Suhaili said...

@Leeya Hezlin

hehe..makseh.. comelkan DD buat :D

Syahirah Suhaili said...

@RasyidHamid

hikhik..nape lak? haha.. tp adiela pon tak reti buat.. takde software flash..hoho

Syahirah Suhaili said...

@♥ Dea ♥

haha..try mintak kat DD gak..nya org sarawak juak :D

Aku DD said...

wow! thx byk2...ada juak entry psal header nok kmk polah...hehehe

ktk dpt free bcoz ktk order time ramadhan hr ya...time ya nang ngah promotion free utk spjg ramadhan.

pa2pun...thx byk2 bcoz order...(^_^)

Syahirah Suhaili said...

@Aku DD

yalah..rezeki pat tyme bulan ramadhan ria..hekhek..makseh ey mok polah k kmk..suka! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...