Monday, September 12, 2011

Saya dan Gergasi..

Hola~


(tajuk ala ala tajuk karangan imaginasi kanak kanak)

Haritu kan.. haritu kan..

Adiela celebrate birthday adiela and birthday dia skali.. tp actually birthday dia minggu depan.. adiela punya lambat lagi.. bulan depan.. kehkeh.. tapi memandangkan kitorang sure takkan sempat nak sambut birthday berdua, so kitorang sambut awal je la.. hokhok.. 

P/S: semalam dia da balik UTM da.. hukhuk

Okay, berbalik kepada topik… pagi tu kitorang pergi cari cincin as birthday gift dia.. dia nak cincin yang ada ukiran nama.. sambil tunggu ukiran siap, kitorang pergi melantak la kat KFC.. first time try nasi ayam ke hape nama benda alah tu.. (alah.. yang ada gravy + sweet corn tu.. tau kan? Tau kan?) emmm emm.. boleh tahan la.. hehe.. kenyang jugak.. alhamdulillah~

Lepas tu dia belikan adiela something special sangat sangat.. kehkeh.. teka adiela dapat apa.. haha.. eyyy, korang tunggu sampai akhir entry baru adiela bagitau okey.. ngahahaha

Petang tu kitorang pergi pantai pasir pandak.. bez wooo~ ramai orang.. berangin jugak.. tak panas and tak jugak macam nak hujan.. eh… faham ke?? :D

Last skali kitorang pergi spring.. ngeh.. selalu je pergi spring kan.. deyy.. ntah ntah pakcik gurad kat situ pon da bosan tengok muka kitorang.. haha.. tapi pergi jugak sebab kuching nie setahu adiela ada 2 je Kenny rogers.. spring and boulevard.. nak jugak celebrate kat situ punya pasal kan.. so terpaksa~ haha

Okey.. dah sampai hujung entry.. takyah ah nak panjang sangat entry kan.. ok, nak tau adiela dapat hadiah apa?

Jeng

Jeng

Jeng

Dia bagi adiela MOJO!!!


(abaikan mata kembangku itu.. haha..)

Wiieeee…  senangnya dalam hati.. kalau beristeri dua.. haha.. sekarang adiela dah ada teman tidur baru.. ^^

Nota kaki: korang jangan jelez tau adiela ada mojo.. korang ada?? Nan hado~ *gaya cik epal* ngeee… sila gigit jari korang :D




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

20 Comments:

Eyda Dania said...

sweetnye bebear...nk gk..hehehe

owgdye_1991 said...

best nyer dia.. :) happy..nak jugak... huhu

merahitujambu said...

besarnya bear....
moga panjang umur dimurahkan rezeki

jom uat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Syahirah Suhaili said...

@Eyda Dania

hekhek..sweet kan..sayang mojo~ :D

Yanaa said...

wahhh..besar nya dielaa...soo jelesz..ngeh3..XD

Far8 budak baik said...

gile mojo lebih besa dari tuan dy hahaha! perghhh romantik habis..
tu ar kita sama..
dah kene balik u dahhh..uwaaaaaa..
hepi besdayyy..
awal gile aku wish..haha!

Far8 budak baik said...

header seyes lawa..
perghhhhh

izzad b* said...

mak oi, besarnyer!leh muat orang 2!kekekeke

Syahirah Suhaili said...

@Yanaa

hekhek..nape jelez? nak jugak ke? nanti leh mintak kat pakwe yanaa ey :P

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

wiseh.. awal nye dah dpt birthday wish.. haha.. makseh ye superfarid :D
haha..nanti nak mkn banyak2 lg biar lbeh besa dr mojo..haha

Syahirah Suhaili said...

@Far8 budak baik

ek..farid..ko slh parking komen ey teteba puji header..haha
neway,makseh coz puji..ahaha :D

Syahirah Suhaili said...

@izzad b*

kan..haha..boleh buat costume kot tyme holloween.. haha

azie5ouh!8 said...

xnmpak terus badan ntam bear aa...XD

Syahirah Suhaili said...

@azie5ouh!8

ahaha..aok eyh..gomok bear ya..nasib bukan nak stiff..mun stiff,bleh semput nyawa mbak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...