Saturday, September 17, 2011

Doodle Oh Bintang~

Malam tadi adiela buat satu doodle nie.. banyak yang tanya adiela tak buat doodle trade lagi ke? Nape tak ambil tempahan doodle.. hoho.. maaf tau korang.. adiela selalu nya hanya akan memdodol doodle ikut mood adiela je.. kalau adiela rasa nak lukis doodle.. adiela buat la.. kalau dah ambil tempahan, nak tak nak, kene siapkan doodle cepat lah kan.. dah orang baya, kene la buat cepat.. kang tak cantik pulak.. err.. alah.. doodle adiela pon doodle picisan je..

Nak buat doodle trade pulak.. emmm.. belum sampai seru kerajinan buat kot.. haha.. lagipun adiela maseh terkilan dengan doodle trade nie.. sebab aritu ada yang dah janji trade, adiela da siapkan, dia janji nanti dia bagi.. tapi dari sebelum raya, sampai sekarang tak siap siap jugak.. hokhok.. takpelah.. maybe dia lupa kot.. ngee~

Okeh, tak mao tulis yang tak bez..


Alkisah nya doodle nie pulak… ermm.. entah la.. dia jaoh kot.. and bintang tu pon ada maksud tersirat bagi adiela.. huhu..

Wishing on a star..  I’m wishing.. I’m wishing~

P/S: Dear eyelashes, wishbones, dandelions, pennies, shooting stars, 11:11, and birthday candles.. PLEASE DO YOUR JOB~

Nota Kaki: Baru teringat.. adiela nak buat satu page untuk kumpulkan doodle adiela.. ^^



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

12 Comments:

Yanaa said...

comelnya!!!! dudak engine mesty terrer bab2 cm gnie kn..kreatif!!! :D

SoLy SoLicious said...

hi diela..lawa la doodle tu..hee.. :)

Syahirah Suhaili said...

@Yanaa

hekhek..yeke? ntahla yana.. adiela xkreatif pon..haha..stakat mlukis sesuka ati je :D

neway,makseh tau :D

merahitujambu said...

nk join kumpulan doodle awok dik..heheheh

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

hehe..nak join jugak? hehe..insyaallah nanti bleh la kumpulkan skali kan :D

Syahirah Suhaili said...

@saya cello191

hikhik..ekk..yeke rindu?? haha.. tak kot :P

aisya said...

comellllll! hehe.. jeles tengok org pande molah doodle tok eh..

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..deyy,xda mek pandey ney ey..hehe..bah,try gk molah doodle..mesti kiut :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...